• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dövüş Oyunları

Üyelik Tarihi
27 Mar 2013
Konular
300
Mesajlar
300
MFC Puanı
0

Cesur ve yetenekli çizgi film kahramanı X Men suçluları durdurmak için onların karşısına çıkıyor. Dövüş Oyunları kategorisinin sevilen oyunlarından biri olan X Men Dövüş Arenası oyununda amacınız 4 Farklı karakterden birisini seçerek rakiplerini yenebilmek. Bunun için çok çalışacaksınız. Oyuncunuzun başarılı olabilmesi için yardımınıza ihtiyacı var.
Oyunda karakterinizi klavyenizin yön tuşları kabul edilen ok tuşları veya W, A, S, D tuşları ile ileri geri sağa sola hareket ettirebilirsiniz. Atak yapmak için J, K ve L tuşlarını kullanabilirsiniz. Bu tuşların herbirinde ayrı bir özellik mevcut. Aynı zamanda oyunda defans yapmak için ise X tuşunu kullanmalısınız. Bu tuşlar sayesinde rakiplerinizi eleyerek Street Fighter Dövüşü oyununda finale kadar çıkabilirsiniz. Böylece X Men Dövüş Arenası oyununda finalde de rakibinizi yenin ve büyük ödülün sahibi olun!
Siz de Dövüş Oyunu kategorisinin sevilen bir oyunu olan X Men Dövüş Arenası oyununu hemen oynayabilir ve heyecana atılabilirsiniz. İyi eğlenceler! Dövüş Oyunları, Dövüş Oyunu
 
Üst