• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Doğa Anayı Korumak Görevimiz

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Brezilyalı süpermanken, Amazon ormanlarını kurtardı

Brezilya'da gündemde olan ve tartışma yaratan orman yasası Devlet Başkanı Michel Temer'den veto yedi. Temer'in vetosunun sebebi ise manken Gisele Bündchen'in Twitter'dan yaptığı çağrı.



Brezilya’da tartışma yaratan ve 600.000 hektarlık ormanlık araziye inşaat yapılmasının gündeme gelmesi sonrasında Brezilya hükümeti geri adım attı.
Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer, bugün Amazon ormanlarına büyük zarar verecek tasarıyı veto etti. Temer’in bu hamlesinin arkasında ise Brezilyalı manken Gisele Bündchen var. Aktivist kişiliğiyle bilinen ve doğal yaşamı savunan derneklere destek veren Bündchen, geçtiğimiz hafta Temer’in yasayı veto etmesini isteyerek Twitter’dan bir çağrı yapmış, “Doğa Ana’yı korumak bizim görevimiz” demişti.
Son günlerde başı yolsuzluk skandalıyla ağrıyan Temer sosyal medya üzerinden yasayı veto ettiğini duyurdu. Bündchen’in başarısından sonra bazı Twitter kullanıcıları Bündchen’in Temer’den yolsuzluk suçlaması sebebiyle istifaya zorlamasını isteyerek espri yaptı.



 
Üst