• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dolven yan etkileri

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Dolven ağrı kesici ve eklem iltihaplanmalarının yanı sıra adet sancılarının azaltılmasında da kullanılan ilaçlardandır. Özellikle çocuklarda ateş ve ağrı tedavilerinde kullanılan ilaçlar grubundadır. Bu ilaç çok yönlü kullanım alanları olan ilaçlar grubundadır ve her doz artımı kesinlikle doktor kontrollü olması gerekmektedir. Dolven ,ibuprofen çok aşırı yan etkisi olan bir ilaçtır. Kesinlikle eczanelerde reçetesiz verilmez yan etkileri ise şöyle sıralanmaktadır. Göğüs ağrısı, konuşmada bozukluk, görme veya denge kaybı problemleri, mide veya bağırsakta delinme gibi daha bir çok yan etkileri bulunmaktadır.

Dolven kullanmak zorunda kalan hastaların kesinlikle doktor kontrolünde ve doz alımı kontrolünde bu ilacın alınması gerekmektedir. Dolven kullanan hastalarda en ufak yan etki görüldüğü takdirde en yakın sağlık kuruluşuna baş vurmaları gerekmektedir.

Dolven ibuprofen reçete ve doz ayarına dikkat edilmesi gereken bir ilaçtır.
 
Üst