• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Türkiye Kupası kuraları çekildi!

Üyelik Tarihi
29 Eki 2012
Konular
66
Mesajlar
110
MFC Puanı
40
NBA'e pazar gecesi oynanan 3 karşılaşma ile devam edilirken, Los Angeles Lakers, deplasmanda Detroit Pistons'ı son bölümlerinde oldukça zorlandığı maçta 98-97 mağlup ederek, dış sahada üst üste ikinci galibiyetiyle tanıştı.
Palace of Auburn Hills'teki karşılaşmaya yıldız oyuncusu Dwight Howard'ın yokluğunda başlayan Lakers, hem ilk, hem de ikinci periyotta skor üstünlüğünü elinde tutarak geçirirken, soyunma odasına 62-51'le önde girmeyi başardı. Ancak maçtan henüz vazgeçmeye hazır olmayan Pistons, üçüncü çeyrekte başlattığı geri dönüş çabalarının karşılığını maçın bitimine 4:36 kala Charlie Villanueva'nın üçlüğü ile maça 91-91 dengeye getirerek almayı başardı. Son 1 dakikaya Lakers, 98-97 önde girerken, önce Earl Clark, ardından da ligin en iyi serbest atış yüzdesine sahip oyuncularından ve bu sezon yüzde 95'lik bir yüzdenin sahibi olan Steve Nash'le üst üste 4 serbest atıştan yararlanamayınca Pistons'a bitime 1.2 saniye kala ikinci kez öne geçme şansı tanıdı. Ancak çizilen son oyun beklenen sayıyı ev sahibine getirmeyince, Lakers, son 6 maçındaki 5. galibiyetini elde etti.
Maçın en skorer ismi 23 sayı-10 ribauntla double-double yapan Pau Gasol olurken, Earl Clark 17 sayı-10 ribaunt, Steve Nash de 11 sayı-10 asistle iki istatistikte çift haneye ulaşan diğer isimlerdi. Kobe Bryant ise maçta 18 sayı kaydetti. Maçın kaybedeni Pistons'ta ise Greg Monroe 20 sayı-12 ribaund, kenardan gelen Will Bynum da 18 sayı-10 asist istatistiklerine karşın maçın kaderini değiştirmeyi başaramadılar.
Boston sonunu zor getirdi!
Gecenin diğer maçlarında Boston Celtics, son çeyreğinde bir ara 15 sayı farka ulaştığı maçta Los Angeles Clippers'ı Paul Pierce'ın son 1 dakikasına 103-101 önde girdiği maçın son 2.5 saniyesinde kaydettiği üçlük ile 106-104 mağlup edebildi. Celtic'te skor yükünü 22 sayıyla Paul Pierce çekerken, Clippers Eric Bledsoe ile Jamal Crawford'un 23'şer sayılarına karşın sahadan mağlup ayrıldı.

:1020:
 
Üyelik Tarihi
29 Eki 2012
Konular
66
Mesajlar
110
MFC Puanı
40
Beşiktaş, devre arasındaki huzurunu, sezonun ikinci yarısı itibariyle kaybetmiş durumda... İlk yarıyı lider Galatasaray'ın sadece 3 puan gerisinde kapatan ve kadrosuna devre arasında önemli takviyeler yapan siyah-beyazlılar, 3 maçı geride bıraktığı ikinci yarıda sadece 2 puanda kalınca, camiada moraller bozuldu.
Galatasaray derbisindeki kadro seçimi ve rakibin 10 kişi kaldığı bölümde sergilenen etkisiz futbola yönelik eleştiriler, Karabükspor karşılaşmasının yine rakip 10 kişiyken 2-0'dan 2-2'ye gelmesi ve maçtaki oyuncu değişikliği tercihleri sonrası artık yerini ciddi tepkilere bıraktı.
Ancak tüm bunlardan daha önemli bir diğer sorun ise Samet Aybaba'nın kararlarının ve özellikle maç sonlarındaki açıklamalarının bizzat oyuncuları da rahatsız ediyor olması...
Aybaba'nın puan kaybedilen maçlarda oyuncularını isim vererek eleştirmesi, takım kalitesinin yetersizliği hakkında vurgular yapması ve puan kayıplarını sürekli kendisi dışında mazeretlere bağlaması takımdaki futbolcuları da huzursuz etmiş durumda...
Bu söylemlerin, ilk yarıdaki başarılı performansın en önemli nedeni olduğu düşünülen baskısızlık ortamını bozduğu ve kendileri üzerindeki yükü arttırdığını düşünen futbolcuların, Aybaba'nın bu tarzıyla eskisi kadar rahat oynayamamalarına neden olduğunu düşünüyorlar.
Bu arada teknik direktör Samet Aybaba'nın gerçekleştirilen son idmanın ardından oyuncularını topladığı ve üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından oluşan moral bozukluğunu, yakalayacakları bir galibiyet serisiyle sonlandırabileceklerini söyleyip, futbolcularına moral verdiği öğrenildi.

Öte yandan, Beşiktaş'ta, 58 yaşına giren teknik direktör Samet Aybaba için doğum günü kutlaması yapıldı.
Siyah-beyazlıların 3 Şubat 1955 doğumlu teknik direktörü Samet Aybaba'nın doğum günü öğle yemeği sonrası kesilen pastayla kutlandı.
Futbolcuların aldıkları hediyeyi, takım kaptanı İbrahim Toraman arkadaşları adına Aybaba'ya verdi. Kesilen pastanın ardından futbolcular, Aybaba'ya yeni yaşında mutluluklar diledi. :1006:
 
Üyelik Tarihi
29 Eki 2012
Konular
66
Mesajlar
110
MFC Puanı
40
Galatasaray ile her konuda anlaşan Wesley Sneijder 2012-13 sezonunun ikinci yarısı için 5.3 Milyon Euro peşin ödeme alacak.

Sneijder sunrooftan çıktığına pişman oldu
Galatasaray taraftarları, Wesley Sneijder'i uçağından iner inmez karşıladı. Sneijder, bindiği aracın sunroofundan dışarı çıktığı sırada Galatasaray taraftarlarının sevgi gösterisiyle karşılaştı...

Kalan 3 sene için her yıl 4.5 Milyon Euro alacak olan Sneijder, maç başına 25.000 Euro, şampiyon olunması halinde 500.000 Euro, Şampiyonlar Ligi’nde tur atlanması halinde ise 250.000 Euro prim alacak.
Galatasaray tarafından bonservis için Inter’e 7.5 Milyon Euro ödenirken, 2 Milyon Euro da Sneijder’in menajerlerine verilecek.
Tüm bu rakamlar doğrultusunda Sneijder’in kontrat maliyeti 30 Milyon Euro civarında bir rakama denk geliyor. :1006:
 
Üyelik Tarihi
29 Eki 2012
Konular
66
Mesajlar
110
MFC Puanı
40
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sezon başında büyük umutlarla Juventus'tan transfer edilen ancak bir türlü takıma katkı sağlayamayan Milos Krasic konusunda oldukça düşünceli.
Sarı-Lacivertli forma altında şu ana kadar büyük hayal kırıklığı yaşatan ve form grafiği bir türlü yukarıya çıkmayan Krasic, gözden düştü. Sezon başında 7 milyon bonservis ücreti karşılığında Juventus'tan transfer edilen Sırp oyuncu, Sivasspor maçının 18 kişilik kadrosuna da alınmadı. Fenerbahçe'nin basketbol şubesinde Dış İlişkiler Sorumlusu görevine gelen Mirsad Türkcan da aynı dili konuştuğu yıldız futbolcuya yardımcı olmaya çalıştı. Ancak Türkcan'ın bu ilgisi bile Krasic'in kendine gelmesine yetmedi.
Son 3 maçta forma yüzü görmedi
Bu sezon 20 resmi maçta oynayan, bu karşılaşmaların 11'inde sahaya ilk 11 olarak çıkan Krasic, sadece 1 gol atabildi. Süper Lig'de 2-2 biten Fenerbahçe-Elazığspor karşılaşmasının devre arasında Aykut Kocaman tarafından oyundan çıkartılan 28 yaşındaki oyuncu, o gün bu gündür forma yüzü görmedi. Son Sivasspor maçında ilk 18'e alınmadı.
Rus kulüpleri peşinde
Milos Krasic'in peşinde birçok Rus kulübünün olduğu belirtildi. Gelen bilgiler Sırp futbolcunun menajeri Dejan Joksimovic'in Anji ve Moskova takımları (Spartak, CSKA ve Dinamo) ile görüşme halinde olduğu yönünde. 27 Şubat'a kadar ara transferin devam ettiği Rusya'dan cazip teklifler gelmesi halinde Fenerbahçe'nin Krasic'i satmak için tereddüt etmeyeceği belirtiliyor.
:1006:
 
Üyelik Tarihi
29 Eki 2012
Konular
66
Mesajlar
110
MFC Puanı
40
Odatv davasında uzun süren tutukluluğunun ardından tahliye olan gazeteci Soner Yalçın soL gazetesinde konuştu.
soneryal21012013.jpg

Yalçın bu röportajında devam eden bir çok davaya ilişkin çarpıcı açıklamalar yaparken, 3 Temmuz operasyonuna da göndermede bulundu. Soner Yalçın, Fenerbahçe’ye yapılan operasyonun ardında ‘cemaat’ diye bilinen yapının olduğunu iddia etti...
İşte o röportajın Fenerbahçe ile ilgili bölümleri...
SOL GAZETESİ: Cemaat, bu operasyonlarla birlikte tam olarak ne yapmaya çalıştı?
SONER YALÇIN: Cemaatin tamamen dizginleri ele geçirme operasyonlarıydı bunlar. Ben Fenerbahçe’yi de oraya katıyorum, artı Cüppeli Ahmet Hoca’yı da oraya katıyorum, o da Nakşibendiler’e yönelik bir operasyondu. Milli Görüş ve AKP bunu gördü.
SOL GAZETESİ: Sözünü ettiğin bu ikinci dalganın asıl hedefi neydi?
İkinci dalga Cemaatin, tamamen kendi devletini, derin devlet dediğimiz yapısını daha da büyütmek istemesi operasyonudur. Bu ikinci operasyon tamamen cemaatin kontrolündeydi.Odatv bu ikincil dalganın başlangıcıdır. Ergenekon ve Balyoz hükümet-Cemaat işbirliğidir ama Odatv ve arkasından gelenler cemaat operasyonlarıdır. Fenerbahçe de, bir hükümet operasyonu değil, bir Cemaat operasyonudur.
 
Üyelik Tarihi
29 Eki 2012
Konular
66
Mesajlar
110
MFC Puanı
40
Büyük atak!

Fenerbahçe'de büyük transfer hareketliliği... Sarı-lacivertliler dört koldan taarruza geçti. İlk hedef Emmanuel Emenike!
aziz_yildirim_300113.jpg




1 Şubat itibariyle sona erecek resmi transfer dönemi öncesi Fenerbahçe atağa kalktı. Sarı-lacivertlilerin, öncelikli planı ise 2011 yazında kadrosuna katıp, hiçbir resmi maçta forma giyemeden Spartak Moskova'ya satmak zorunda kaldığı Emmanuel Emenike...
Özellikle ara transfer döneminin başladığı tarihten bu yana, Spartak cephesini adeta ablukaya alan ve birçok kişiyi aracı olarak devereye sokan sarı-lacivertlerin bu girişimiyle ise bizzat Rusya'da yönetici İsfendiyar Zülfikari ilgileniyor.
Diğer hedef de Robinho!
Bu arada transfer çabaları Emenike ile sınırlı değil... Totemspor yazarlarından Figen Civan'in edindiği bilgiye göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kısa süre önce Akşam gazetesi yazarlarından Alaattin Metin'e verdiği bir röportajda kesin bir dille yalanlamasına karşın bugün saat 23:45 sularında bir Türk menajeri devreye sokarak, Milan'da forma giyen Robinho için girişimde bulunulmasını talep etti.
Transferi hızlandırmak adına eski Fenerbahçeli ve Robinho'nun milli takımdan arkadaşı olan Roberto Carlos'tan da yardım alınması yönünde talimat veren Yıldırım'ın her ne kadar maliyet açısından çok güç olsa da Anji'de forma giyen Samuel Eto'o için de şartların zorlanmasını istediği öğrenildi.
Bu arada yüksek transfer maliyetleri için ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile iş adamı Ferit Şahenk'in kulübe finansal destek sağlayabileceği konuşuluyor.

 
Üyelik Tarihi
29 Eki 2012
Konular
66
Mesajlar
110
MFC Puanı
40
Asjha Jones'tan önemli katkı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde bu hafta oynanan maçta Kayseri KASKİ evinde konuk ettiği Galatasaray’ı 72-68’lik skorla yendi ve ikinciliğe yükseldi.
kaski_galatasaray_kad,nlar.jpg

javascript:window.print()http://www.totemspor.com/haber/basketbol/asjha-jonestan-onemli-katki-030213#leave-comment-bm



Zorlu maçın ilk beş dakikalık dilimi 8-8 eşitlikle geçilirken farkı açarak skor üstünlüğünü ele alan Galatasaray periyodu da 14-21 önde kapadı. Ancak maçın ikinci periyodunda diğer periyoda göre bambaşka bir oyun ortaya koyan Kayseri KASKİ rakibini önce yakaladı sonra da 27-25 öne geçti. Başarılı müdafaasıyla farkı da açan ev sahibi takım devreyi 37-32 önde tamamladı.


Liderliğini sürdürdü

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 16. hafta maçında Fenerbahçe, Homend Antakya Belediyesi'ni 72-57 yenerek, liderliğini sürdürdü.

Üçüncü çeyrekte kontrolü elinde tutmayı başaran Kayseri rakibinin skoru eşitleme çabalarına izin vermezken final periyoduna 54-51 üstünlükle girdi. nefes kesen maçın son periyodunda bitime 32 saniye kala Galatasaray skorda 68-68 eşitliği yakalasa da Kayseri KASKİ maçtan 72-68 galip ayrılmasını bildi.
Kayseri temsilcisinde Asjha Jones 22 sayı ile galibiyette önemli rol oynarken Latoya Antoinette de 13 sayı, 13 ribaund ile double-double yaptı. Galatasaray cephesinde Alba Torrens 19 sayı ile öne çıkarken Slyliva Fowles 14 sayı, 10 ribaund, Sancho Lytlle de 12 sayı ile mücadele etti.

 
Üyelik Tarihi
10 Ara 2012
Konular
615
Mesajlar
1,046
MFC Puanı
550
Kaleci Gol Yedikten Sonra Ne Düşünür???:D:crazy:
 
Üyelik Tarihi
20 Ara 2012
Konular
2,401
Mesajlar
10,146
MFC Puanı
2,700
Dünyanın en büyük futbol sitesi Goal.com, toplam kişisel servet bazında dünyanın en zengin 50 futbolcusunu gösteren ‘Goal En Zenginler 2013’ listesini açıkladı. Futbolcuların bilinen servetlerinin en doğru ve en kapsamlı şekilde araştırılmasından sonra hazırlanan ve bugüne kadar hazırlanan en gerçekçi zengin futbolcular listesi olma özelliğini taşıyan listenin ilk sırasında 200 milyon Euro’luk serveti ile David Beckham yer alıyor. Messi’nin ikinci, Ronaldo’nun üçüncü sırada bulunduğu Goal En Zenginler 2013’te, 30 milyon Euro’ya yaklaşan servetleri ile Galatasaray’ın yıldızları Drogba ve Sneijder de bulunuyor. Bir dönem Süper Lig’de forma giyen Ribery ve Anelka da listedeki diğer isimler olarak dikkat çekiyor.

01.jpg



İlk 5’te iki Real Madrid oyuncusu

Fransa’nın Paris Saint-Germain takımında forma giyen İngiliz yıldız David Beckham, 200 milyon Euro’luk servetiyle Goal En Zenginler 2013’ün ilk sırasında yer alıyor. Barcelona’nın rekortmen oyuncusu Lionel Messi, 134 milyon Euro’luk servetiyle Beckham’ı takip ederken, Real Madrid’in süper starı Cristiano Ronaldo, 130 milyon Euro tutarındaki servetiyle üçüncü sırada bulunuyor. Ronaldo’nun takım arkadaşı Kaka 80 milyon, eski bir Barcelona oyuncusu olan ve kariyerini ülkesi Brezilya’da sürdüren Ronaldinho ise 73 milyon Euro’luk servetiyle listenin beşinci sırasında kendisine yer buluyor.


02.jpg


Drogba 24’üncü sırada

Goal En Zenginler 2013’de halen Türkiye’de oynayan iki yıldız da yer alıyor. Galatasaray’ın lige verilen arada kadrosuna kattığı yıldız oyunculardan Drogba, toplamda 29 milyon Euro’yu bulan servetiyle listenin 24’üncü sırasında bulunuyor. Drogba, daha önce formasını giydiği Çin takımı Shanghai Shenhua'ya transfer olmadan önce 24.5 milyon Euro’luk servete sahipti. Oyuncunun, dünya futbolunun gündemine en uzak kaldığı 2012'nin ikinci altı aylık periyodunda servetine yaklaşık 4.5 milyon Euro daha eklediği görülüyor. Drogba Chelsea'de oynadığı dönemde, John Terry ve Frank Lampard'la birlikte kulübün en çok kazanan üç futbolcusundan biri olarak öne çıkıyordu. Ünlü futbolcu Chelsea’den ayrılmadan önce 159 bin Euro maaş alıyordu ve kişi başına 463 bin Euro olarak belirlenen 11.5 milyon Euro’luk Şampiyonlar Ligi primini 25 takım arkadaşıyla paylasmıstı.

03.jpg





Sneijder gayrimenkul zengini

Galatasaray’ın devre arası transferlerinden Wesley Sneijder ise 25.5 milyon Euro’luk servetiyle Goal En Zenginler 2013’te Drogba’nın iki basamak altında, 26’ncı sırada bulunuyor. Aylar süren pazarlıklar sonunda 9.7 milyon Euro bonservis bedeliyle Sneijder'i İstanbul'a getiren sözleşmeye göre ünlü futbolcu, kulübünden haftada yaklaşık 140 bin Euro alıyor. Sözleşme gereği Sneijder, yaklaşık 25 bin Euro’ya varan bir bonus elde etme şansına da sahip. Sneijder'in bugün itibariyle Amsterdam, Madrid, ABD ve Milano'da gayrimenkulleri bulunuyor. Ajax'ın ünlü futbolcu akademisinde yetişen Sneijder, iki yıllık İspanya macerasından sonra 2009 yılında Real Madrid'den Inter'e 14.5 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Wesley'in Ajax'tan Real’e geçiş bedeliyse tam 26 milyon Euro’ydu.


04.jpg






Ribery ve Anelka da listede

Listede bir dönem Türkiye’de forma giyen oyuncular da bulunuyor. 2005 yılında Galatasaray’da forma giyen 14’ü lig, 3’ü kupa olmak üzere 17 maçta oynayan ve 1 gol kaydeden Franck Ribery, 33.5 milyon Euro’luk varlığı ile listenin 22’nci sırasında yer alıyor. 2004-2005, 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında Fenerbahçe formasıyla toplam 57 resmi maça çıkan ve 16 gol kaydeden 27’nci sıradaki Nicolas Anelka’nın serveti ise 25 milyon Euro’yu buluyor.

05.jpg


1. David Beckham 200 Milyon Euro
2. Lionel Messi 134 Milyon Euro
3. Cristiano Ronaldo 130 Milyon Euro
4. Kaka 80 Milyon Euro
5. Ronaldinho 73 Milyon Euro
6. Samuel Eto’o 60 Milyon Euro
7. Wayne Rooney 58Milyon Euro
8. Zlatan Ibrahimovic 55 Milyon Euro
9. Rivaldo 53 Milyon Euro
10. Rio Ferdinand 49 Milyon Euro
























 

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
vay arkadaş paylaşım için teşekkürler
 

keroLayn

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
5 Nis 2013
Konular
756
Mesajlar
3,640
MFC Puanı
9,160
Ay bu adamın yorumlarına kopuyorum yaa :D Beni öldürüyor :D Ama uzun zamandır izleyemiyorum mahrum kaldım :)
 
Üst