• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Emekli Öğretmen 1 Ton 70 Kilogram Mavi Kapak Topladı

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580


mavi-kapak-toplamada-ortaokul-ogrencisinin-4_1225_o.jpg

Biga'da yaşayan emekli öğretmen Mehmet Çetin
(72), 1 ton 70 kilogram mavi kapak toplayarak engellilere tekerlekli sandalye kampanyasına destek sağladı.
Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, topladığı kapakları, Biga Engelliler Derneğine teslim ettiğini söyledi.
Bu kampanya sayesinde engellilerin ihtiyacının karşılandığını ve bunun kendisini mutlu ettiğini anlatan Çetin, şöyle konuştu:
"Biga'nın dört bir yanını dolaşarak kapak topluyorum. Kapak toplarken tanıdığım kişilere de anlattığımda herkes bana yardımcı olmak istiyor. Gittiğim her yeri organize ettim. Tek tek anlatarak, gittiğim yerlerdeki vatandaşların da kapak toplamalarını sağladım. Onlar topladılar ben de onların topladıklarını düzenli olarak alarak derneğe teslim ettim. Çok mutluyum. Kapak toplamaya devam edeceğim. Tüm çabam, engellilere yardımcı olmak için."
Dernek Başkanı Havva Bacak da mavi kapağın ağırlığının 1 gram olduğunu ve 1 kilogram için bin kapak bulunması gerektiğini ifade etti.
Çetin'in şimdiye kadar derneğe 10 tekerlekli sandalye kazandırdığı bilgisini veren Bacak, 3 engellinin, tekerlekli sandalye yardımı beklediğini sözlerine ekledi. -Çanakkale
 
Üst