• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Emre Belözoğlu G.Saraylı'dır

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi bitti ama tartışmaları devam ediyor. 1-0 sarı-lacivertli ekibin üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrası Emre Belözoğlu'nun tribünlere "İşte böyle" diye başlayan tezahüratı çektirmesi de gündemdeki yerini korurken Galatasaray yöneticisi Cem Kınay'dan eski defterlerin yeniden açılmasına neden olacak bir iddia geldi. "O tezahürata gerek yoktu" diyen Kınay, Emre Belözoğlu'nun çocukluğundan bu yana Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi. Kınay, "Emre benim çocukluğumdan beri tanıdığım arkadaşım. Galatasaray ona çok şeyler verdi. Güzel bir maç oldu, iki tarafta kazanabilirdi ama o tezahürata gerek yoktu" diye konuştu.

TERİM ÜZERİNE TİTRİYORDU
Kınay, Emre Belözoğlu'nun hangi takımı tuttuğuna dair gelen soruya ise şu yanıtı verdi: "Emre her zaman Galatasaraylıydı. Bir ABD'ye gittim, döndüm. "Fenerbahçeliyim" dedi. Fatih hocanın zamanında titizlikle davrandığı, Hagi'nin özel yetiştirdiği, idman sonrası özel olarak çalıştırdığı dönemlerde oradaydım. Ben Emre'yi Galatasaraylı biliyorum." Galata saray 'ın 2000'li yıllardaki efsane kadrosunda yer alan Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli takıma transferi büyük olay yaratmış ve tecrübeli futbolcu, "Ben yüzde 100 Fenerbahçeliyim ve böyle anılmak istiyorum" açıklamasını yapmıştı. Kınay'ın açıklamasının ardından gözler şimdi küçüklüğünden bu yana Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Belözoğlu'na çevrildi.

5 YIL G.SARAY'DA FORMA GİYDİ
Zeytinburnu'nda futbola başlayan Emre Bölezoğlu, 1992 yılında Galatasaray'ın altyapısına geçti. 1996 ile 2001 yılları arasında A takımda forma giydi. Daha sonra İnter ve Newcastle United formaları giyen yıldız futbolcu, 2008 yaz transfer döneminde 4.5 milyon euro bonservis bedeli ile Fenerbahçe'ye geçti.

PFDK'YA SEVK EDİLMEDİ
Maçın ardından Emre Belözoğlu, "İşte böyle... Herkese böyle... Cimbom'a böyle..." tezahüratı yaptırırken bu durum maçın gözlemcisinin raporunda da yer bulmuştu. Ancak TFF Hukuk Muşavirliği'nin raporları inceledikten sonra Emre'nin PFDK'ya sevkine gerek görmediği iddia edildi.
 
Üst