• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

En İyi Ücretsiz RUS Disk Kurtama Yazılımı/ Kiti,Victoria....!

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,087
Mesajlar
5,879
MFC Puanı
20,700
Kısa Tanım :

“ Victoria HDD / SSD ”, sabit disklerin, SSD sürücülerinin, bellek kartlarının ve Windows işletim sistemindeki diğer sürücülerin tanılama, araştırma, test etme ve küçük onarımları için en iyi ücretsiz programdır.

Özellikler:

Victoria uluslararası standartlara uygun bir arayüz aldı.

Daha fazla gelişme beklentileri nelerdir? Her şeyden önce, bu fonksiyonel uzantılar, dünyanın herhangi bir diline arayüz çevirisi, çapraz platform için sınırsız bir yerdir. Sonuç olarak - programın birçok sorunu çözmede gerçekten yardımcı olduğu kullanıcıların kitlesini genişletmekte......

Geçtiğimiz yıl, Victoria önemli ölçüde iyileştirildi, modern koşullara uyarlandı, birçok yeni özellik kazandı. Daha da yeni fikirler uygulamaya konuldu.

Herhangi bir sürücünün yüzey durumunu test etme

Programa, sürücüyü hatalı alanlar, değişken hatalar ve arayüz hataları için teşhis etmenizi sağlayan güçlü bir HDD yüzey tarayıcısı yerleştirilmiştir. Victoria, türüne bakılmaksızın çoğu diski en yüksek hızda test edebilir. Tarayıcının bir özelliği, hem yavaş hem de hızlı diskleri etkili bir şekilde kontrol etmenizi sağlayan zaman aşımlarını ve blok boyutunu otomatik olarak ayarlamak için özel algoritmaların kullanılmasıdır.

Hızlı yüzey testi. 3 dakikada herhangi bir disk bölümü

Grafik, sürücünün test hacmine eşit olarak dağıtılmış 188 nokta üzerine inşa edilmiştir. Sonuç, kusurlar hariç, 4 saatlik tam bir tarama ile görsel ve sayısal olarak aynıdır. Ana parametreleri ölçmek için bilinen işlevli sürücüleri incelemek için kullanılır: başlangıç ve bitişteki hız, erişim süresi, farklı blok boyutlarındaki davranışlar ve ayrıca farklı cihazları teknik özelliklere göre karşılaştırmak için. Grafikler dosyalara kaydedilebilir ve programa geri yüklenebilir.

USB harici depolama desteği

USB kutularında saklanan sabit sürücüler hakkında her şeyi öğrenmenizi sağlayan USB üzerinden HDD ve SSD pasaportu ve SMART parametreleri aldı. USB-SATA köprü modellerinin% 90'ı desteklenir ve bu rakam artar. USB üzerinden önbellek yönetimi, USB üzerinden SMART testleri eklendi. Otomatik Akustik Yönetimi (AAM) ayrıca USB sürücülerde de çalışır: yazılım, kafaların hareket hızını değiştirerek akustik gürültü seviyesini kontrol eder.

Geliştirilmiş sürücü pasaportu

HDD pasaportu, HDD / SSD ailesini ve bireysel özelliklerini karakterize eden bilgidir. Üreticinin adını, model adını, seri numarasını, mikrokod sürümünü, mantıksal parametreleri (geometri), arayüz parametrelerini ve çok daha fazlasını içerir. Victoria, USB kutusunda saklanan sürücünün pasaportunu gösterebilir ve böylece içine takılan sürücünün türünü belirleyebilir

USB HDD ve SSD Destekli Gelişmiş SMART Monitör

Arızaları izleme ve tahmin etme teknolojisi (Kendi Kendini İzleme, Analiz ve Raporlama Teknolojisi, kısaltılmış SMART) modern HDD ve SSD sürücülerin bir parçası olarak mevcuttur. Victoria, SMART verilerini analiz eder ve her özelliğin durumunu görüntüler, bu da Winchester'ın kendisini ne kadar iyi hissettiğini açıkça gösterir. Grafiğin kırmızı bölgeye geçişi, sürücünün kaynağını tükettiğini gösterir. 2018 yılında, programa SSD'lere özgü yeni özellikler eklendi.

Dahili SMART günlüklerini HDD ve SSD görüntüleyin, analiz edin, okuyun ve yazın (yeni özellik)

Yaşam döngüleri boyunca bilgi depoları, birçok ilginç şeyi öğrenebileceğiniz dahili hata günlüklerini tutar. Bununla birlikte, bu günlükler, onları yeterince yorumlayabilen az sayıda program nedeniyle kullanıcı için pratik olarak erişilemez.Victoria, SMART dergilerine erişebilir ve içeriklerini uygun bir şekilde görüntüleyebilir. Aynı programda çalıştırılabilen yerleşik SMART testlerinin sonucunu da öğrenebilir ve sonucu günlüğe kaydedebilirsiniz.

HDD'nin fabrika yapılandırmasını değiştirme (yeni özellik, uzman olmayanlar kurcalamasın)

Birçok HDD , gereksiz işlevleri kapatabileceğiniz, daha önce kapatabileceğiniz veya kullanılabilir ses seviyesini değiştirebileceğiniz “ Aygıt yapılandırma kaplaması ” ( DCO ) işlevini destekler. Böylece bilgi güvenliğini artırmak veya sabit diski standart olmayan koşullara uyarlamak mümkündür.Victoria programı, DCO kalıcı belleğine erişebilir, içeriğini uygun bir biçimde görüntüleyebilir, uygun gördüğü şekilde düzenleyebilir ve sürücüye geri yazabilir.

Denetleyici bağlantı noktaları üzerinden sürüş modu

Windows API ile çalışmanın yanı sıra, programın bir PIO modu vardır: test edilen IDE / SATA sürücüsüne doğrudan bağlantı noktaları üzerinden erişerek, Windows ve BIOS'u atlayarak. Aynı zamanda, Victoria, ekipmanlarla çalışmak için fiziksel protokolü tamamen uygular, bu da sürücüler güçsüz olduğunda kısmen kusurlu cihazlara erişim sağlar. PIO modu profesyonel kullanım içindir ve özel bilgi gerektirir. Ayrıca, bu mod, cihaz özelliklerinin özellikle hassas ölçümleri ve test edilen sürücünün arızalanması durumunda kullanılır.

Sektörlere göre tam tarama ile çizim (özel onarma algoritma yöntem belirme de temel adım)

Grafik yöntem çok sezgiseldir ve ana modu tamamlar. Victoria çizim için ortalama yöntemini kullanır. Çalışan bir HDD'de, grafik, adımların genellikle görülebildiği düzgün bir şekilde düşen bir çizgidir. Bir SSD'nin ideal bir programı vardır - düz bir çizgi. Hız düşüşlerinin varlığı, bellek yongalarının aşınmasını veya SSD denetleyicisinin özelliklerini gösterir.

USB Sürücülerde Parola Ayarlama

Tüm modern HDD ve SSD, "güvenlik özelliklerini" destekler; bunlar arasında - verilere erişimi korumak için parola belirleme yeteneği. Ancak, sürücüyü bir USB kabına yerleştirmek genellikle bu özellikleri çoğu aygıt tarafından kullanılamaz hale getirir. USB köprüsü üzerinden bir sürücü ile çalışan Victoria, HDD üreticilerinin yardımcı programlarına kıyasla çok daha az kısıtlamaya sahiptir

Kurtarma imkanı olmadan bilgi silme (Wiperasyon Yöntemi) [Low Level Format]

“Kişisel verilerin işleticisi, kullanıcılar arasında, onarım veya imha için üçüncü taraf kuruluşlara aktarıldıklarında, kişisel verilerin makine ortamı üzerindeki kişisel verilerin imha edilmesini (silinmesini) veya duyarsızlaşmasını sağlamalıdır” (Rusya Federasyonu No. 21 FSTEC sırasına göre).Victoria, medyayı bu sürücü için maksimum hızda bilgilerden temizleme özelliğine sahiptir.

Sistem gereksinimleri:


  • İşletim Sistemi Windows 2000 / XP / 7/8/10 x86, x64
  • Win 9x altında, program sadece PIO'da çalışır.
  • Bellek 1 Gb veya üstü.
  • Video kartı SVGA. 1280 * 1024 video modu önerilir.
  • Klavye fare.
  • İnternet erişimi arzu edilir.
  • Programı çalıştırmak için yönetici haklarına sahip olmanız gerekir.
    Windows x64'te - program PIO modu olmadan çalışır.
Not:

Yazılım, Rus İnternet Yazılım Dünyasının en iyisi olup, proje bağışlarla yaşamaktır.

İndirme (Resmi Web Sayfası-Rusya Federasyonu):
Kod:
http://hdd.by/victoria/

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ :

Viktoria.png
 

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,087
Mesajlar
5,879
MFC Puanı
20,700
En Son Sürüm'ün GUI Arayüz Durumu , Sistem Windows 7 Pro SP4 x86 , Disk 160 GB (149,05 GB) 5400 RPM dönüş hızına sahip 12 yıllık notebook diski FUJİTSU

Viktoria1.png

Ayrıca yazılımın Resmi Web Sayfasında, yazılımın kullanımına yönelik makale yazıları da mevcut......
 

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,087
Mesajlar
5,879
MFC Puanı
20,700
ViktoriaA.png
Yukarıdaki ekran görüntüsünde, diskin test sonuçları....Test sonuçlarında kurtardığım iki blok (küme) erişim süreleri 200 ms büyük yani, erişim baya düşük....(1000 ms = 1 sn.)

ViktoriaB.png
Yukarıdaki ekran görüntüsünde, diskin hızlı okuma grafiği, kırmızı nokta, anlık diskin zayıf noktası.....(tabii bu anlık)
 
Üst