• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Engelli Çocuğu Taciz Eden Zanlı: Pantolonumu İndirince Yanlış Anlaşıldım

RebeLLiouS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Tem 2013
Konular
4,783
Mesajlar
25,880
MFC Puanı
17,280
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, futbol sahasının yanında 13 yaşındaki zihinsel engelli erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla mahallede oturanların tekme tokat dövdüğü Ersin D.'nin yargılanmasına başlandı.

"SANA TABLET ALACAĞIM" DİYEREK ÇOCUĞU KANDIRDI

Geçen yıl ekim ayında meydana gelen olayda inşaat boyacısı Ersin D., iddiaya göre zihinsel engelli Ş.K. adlı erkek çocuğu, 'Sana tablet alacağım' diyerek Yeni Mahalle'deki futbol sahasının arkasına götürdü. Burada çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen Ersin D., mahalleli tarafından fark edilince tekme tokat dövülerek polise teslim edildi.

TACİZCİ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Hastanedeki tedavisi ardından tutuklanan Ersin D., hakkında Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Beden ve ruh sağlığı bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı cinsel istismar', 'Cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

"TUVALET İÇİN PANTOLONUMU İNDİRİNCE YANLIŞ ANLADILAR"

Suçlamaları kabul etmeyen Ersin D., "Bir arkadaşın evinde boya yapıyordum. Akşam işim bitince bira aldım ve halı sahaya doğru giderken daha önce tanımadığım bir çocuk yanıma gelerek kendisine su almamı istedi. Ben de su alması için 1 lira para verdim. Halı saha önüne geldim. O da maç izliyordu. Ben tuvalet için pantolonumu indirince, yanlış anlaşılmadan dolayı bana saldırdılar. 8 aydan bu yana cezaevindeyim asıl mağdur olan benim" dedi.

ERSİN D., TUTUKLU YARGILANACAK

Tahliyesini talep eden Ersin D.'nin tutukluluk halinin devamına karar verildi. Mahkeme heyeti, koruma altına alınarak yurda yerleştirilen Ş.K.'nın ifadesinin alınması ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
 
Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
savunmanın iğrençliği de pes diyorum
 

RebeLLiouS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Tem 2013
Konular
4,783
Mesajlar
25,880
MFC Puanı
17,280
Pes ki ne pes..Kimyasal Hadım Söz Konusuydu Bir Ara Ama Sanırım Ondanda Vazgeçildi..
 

AnqeL

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
19 May 2017
Konular
80
Mesajlar
299
MFC Puanı
40
Yok arkadas, idam gelmeli böyle kansizlar icin! Biraksinlar linc edilsin aleme ibret olsun..olsunki böyle sapiklar cevremizde elini kolunu sallayarak dolasmasin!!!
 
Üst