• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Enkaz altından çıkartılan Ümran'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı

ultrAs

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
1 Haz 2017
Konular
46
Mesajlar
103
MFC Puanı
10
Halep'teki hava saldırısının ardından enkaz altından çıkartılan beş yaşındaki Ümran'ın görüntüleri dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Ümran'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı


qW21Bq.jpg



Halep'teki hava saldırısı sonrası enkaz altından çıkartılan beş yaşındaki Ümran'ın görüntüleri dünyada büyük yankı uyandırmış, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girmişti. Ambulans içinde ağlamadan oturan Ümran'ın yüzünde kan, üzerinde toz vardı. Küçük Ümran bu görüntüsü ile Suriye'deki yıkımın simgesi olmuştu.

5QRrVd.jpg



ÜMRAN’IN SON GÖRÜNTÜLERİ HERKESİ SEVİNDİRDİ

Suriye krizinin simgesi haline gelen Ümran’ın son halini Suriye televizyonu görüntülendi. Ailesiyle bir arada olan Ümran’ın sağlık durumunun iyi olduğu görüldü.

pWYqPn.jpg


ÜMRAN BEBEĞİN ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

18 Ağustos 2016'daki hava saldırısının ardından ambulanstaki görüntüsüyle yürek sızlatan Ümran bebeğin, 17 Ekim 2016'taki bir saldırıda da ağır yaralandığı hatta hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Ümran bebeğin ortaya çıkan son görüntüleri herkesi mutlu etti.
 
Üst