• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkeğin Egosunu Kabartan Sözler

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Aşağıdaki cümleler her erkeğin egosunu kabartacak türden. Denemekte yarar var!

Yatak odanızdan sosyal yaşantınıza kadarerkeğinizin egosunu yükseltebileceğiniz birçok alan var. Soğukkanlı davranmak size mantıklı gibi gelse de erkeğinizin pek hoşuna gitmeyebilir. Siz siz olun heyecanınızı belli edip erkeğinizin kendini tam bir erkek gibi hissetmesini sağlayın.

"Bana Güvende Olduğumu Hissettiriyorsun"
Her erkeğin içinde kadınını koruma güdüsü vardır sizinkinde de var mutlaka. Günümüz kadınları her ne kadar korunmaya muhtaç olmasalar da erkeklerin elinden bu zevki almayın. 29 yaşındaki Arif'in itiraflarına bakın: "Sevgilim güçlü akıllı bir kadındır.İlişkimize nasıl bir artı getirdiğimi daima merak ederdim ta ki bir gün eve geç gelip onu kapının arkasında bulana dek.Yüz ifadesi çok farklıydı. Beni hızla içeri çekipkaranlıktan korktuğunu ben evde olmadığımda kendini çok kötü hissettiğinisöyledi. O günden sonra kendimi evin erkeği gibi hissetmeye başladım."

"Bunu da Bildiğine inanamıyorum"
Ne kadar akıllı olursanız olun sevgiliniz size yeni bir şey öğretebilmek ister. Kendini akıllı ve bilgili hissetmesini sağlarsanız ne kaybedersiniz? 26 yaşındaki Meral bunu çoktan keşfetmiş: "Ben üniversite birincisiyken sevgilim zar zor ilk 10 içine girebilirdi. Arada sırada onu yanıma çağırıp bilgisayarda bana bir şeyler göstermesini isterdim çok iyi bilmeme rağmen. Böylece zekasına değer verdiğimi gösteriyordum. "Sevgilinizin akıllı hissetmesi için kendinizi aptal pozisyonuna düşürmenize gerek yok. Arada sırada ona da kendini göstermesi için fırsat vermeniz yeterli.

"Sen Spor mu Yaptın?"
Erkekler belki kadınlar kadar çok kendilerini aynada seyretmezler ancak onlarda kaslarını seyretmeden yapamazlar. Formda olan bir erkek kendini dünyanın en yakışıklı erkeği zanneder siz de bu görüşünü destekleyin. 27 yaşındaki Bora'nın itiraflarına bakın: "Tam yatağa girmeye hazırlanıyorduk ki sevgilim bana ne kadar müthiş göründüğümü söyledi. Brad Pitt olmadığımı biliyordum ama onun böyle söylemesi çok hoşuma gitmişti."

"Ellerimi Üzerinden Alamıyorum"
Sevgilinizin onu arzuladığınızı bilmesi testosteron seviyesini yükseltir. 33 yaşındaki Berkant bunu kabul edenlerden: "Sevgilimle alışveriş yapıyordum. Bir an popomu çimdiklediğini hissettim. Bana dokunmak için eve varmamızı bekleyemeyeceğini söyledi. Onun beni o kadar çok arzuladığını bilmek beni mutlu etti. "Bizden söylemesi iştahınız kabarıyorsa ve suçlusu oysa onu suçlayın hem de iyi suçlayın ki mutlu olsun.
 
Üst