• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkekler Neleri Söylemez?

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
[1]362008115614_5800.jpg


1- Tuvalete girdiğinde boş boş oturmadığı ve size ait kadın dergilerini okuduğunu.

2- Yatakta sizinle vakit geçirmekten hoşlandığı kesin. Ama bir yandan da değişiklik arayışı içinde olup bunu size söylemekten çekiniyor da olabilir. Böyle durumlarda kafasının içinden geçen cümlenin, "Daha hızlı ve daha sert lütfen" olduğunu.
3- Erkek arkadaşlarıyla içmeye çıktığı gece turlarında, her zaman itiraf ettiğinden üç tane fazla bira içtiği, hatta gece kulübünde yeni arkadaşlar edindiğini.
Tabii bu "yeni ve eğlenceli arkadaşların" çok güzel kızlar olduğunu!

4- Sizinle beraber dans dersine gitmemesinin sebebi olarak sakat dizini göstermesinin tamamen bir bahane olduğu ve aslında dizinde hiçbir sakatlık olmadığını.
5- Bazı kadınların şiirden çok hoşlandığını bildiği ve bunun için size bir şiir yazmak için çok uğraştığını.

6- Annesini pek takmıyor gibi görünmeye çalışsa da aslında onun düşüncelerine büyük önem verdiği ve ona hayatına dair her şeyi anlattığını.
7- Sizi doğum gününüzde çok mutlu etmek istediği halde hediye olarak ne alması gerektiğini bilmediğinden hediyenizi aslında kız kardeşinin seçtiğini.

8- Bilgisayarının masaüstünde bulunan "En Güzel Futbol Anları" isimli dosyanın aslında en sevdiği 15 por no sitesini saklıyor olmasını.
9- Beraber gittiğiniz en son filmde gözünün yaşarmasının sebebinin alerji kaynaklı olmadığı ve aslında hüngür hüngür ağlamamak için kendisini zor tuttuğunu.

10- Eğer bir gün ayrılırsanız, sizden sonra kimle görüşeceği veya kimle yatacağına çoktan karar vermiş olması. Üstelik bu kişinin büyük bir olasılıkla ortak tanıdığınız biri olduğunu.
11- Arkadaş grubunuzla çıktığınız akşam yemeğinde, masanın hesabını ödedikten sonra duyduğu pişmanlığı. Hatta o geceyi takip eden günlerde öğlen yemeklerini sandviçle geçiştirmek zorunda kaldığını.

12- Size bunu söyleyemese de, size deli gibi âşık olduğunu.​
 
Üyelik Tarihi
24 Ocak 2015
Konular
2
Mesajlar
69
MFC Puanı
0
Yalan.
Bana niye sormadınız. Ben hepsini söylüyorum. :D
 
Üst