• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkeklere Kuran'da bile öküz deniyor

Rilooo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
30 Tem 2017
Konular
5
Mesajlar
44
MFC Puanı
0
Show Tv'de Saba Tümer'in programında konuşan ilahiyatçı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, kadına şiddet konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öztürk, Kur'an-ı Kerim'de bile erkeklere öküz dendiğini iddia etti.

55ea53cbf018fbb8f878ae59.jpg


''KUR'AN KADINI DÖVMEYE İZİN VERMİYOR''

Kimsenin bir başkasını cezalandırma hakkı olmadığını söyleyen Yaşar Nuri Öztürk, "Kuran'da kadını dövmeye izin veren bir hüküm yok. Bu yalan. Nisa Suresi 34. ayeti biz herkese açtık, şimdi herkes paylaşıyor. 'Kadını dövme hakkım var' diyor adam. O zaman iş nereye kadar gidiyor. Hak ve geliyor 'Ulan öküz bu kahve neden böyle' diye pat-küt dövüyor. Böyle öküzler var biliyorsunuz. İnsan suretinde öküzler" dedi.

''KURAN'DA ERKEK 'ÖKÜZ' DİYE GEÇİYOR''


Yaşar Nuri Öztürk, şaşırtan bir iddiada bulundu:
"Kuran’da erkek için kelime anlamı olarak öküz kullanılır. Enteresan, çok enteresan. Kuran'da Nisa Suresi'nde geçiyor. Kur'an kadınları nasıl himaye ediyor biliyor musunuz? Örtülü, açık çeşitli şekillerde. Mücadile Suresi hakları için savaşan kadınları anlatır. Erkekler için böyle bir sure yok. Adeta teşvik ediyor. Haklarınız için savaşın."
 

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Gider ayak bu konuda neymiş böyle [emoji3][emoji16][emoji23]
 
Üst