• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkeklere özel cilt bakımı

Üyelik Tarihi
6 May 2016
Konular
296
Mesajlar
1,891
MFC Puanı
10,100

Son yıllarda görüyoruzki Erkekler'de en az bayanlar kadar ciltlerine özen gösteriyorlar.Erkeklerin ciltleri için üretilen plinkler nemlendirici kremler cilt maskeleri oldukça fazla talep görüyor.Buda demek oluyor ki artık erkeklere sağıklı ve güzel bir cilde sahip olmak istiyorlar.İşte siz erkekleri için özel cilt bakım önerilerindne sadece bir kaçı umuyoruz faydasını göreceksiniz beyler.

Beyler sadece estetik açıdan değil sağlığınız açısından da cildinize özen göstermelisiniz.Cildinizin canlı ve parlak görünmesini istiyorsanız biraz olsun aşağıdaki önerilerimizi dikkate almanızı öneriyoruz.Birde erkekler için cilt bakımı yaparken mutlaka doğru ürünü tercihi yapılmalıdır.Doğru ürün hangisi tespit etmek için clt analizi yaptırmanız gerekiyor.Güzel ve sağlıklı bir cilde sahip olmanız için 2 saatinizi ayırmanız gerekmektedir.Şimdi bu süre çok fazla gelebilir fakat ileride bakımlı bir cildin ne kadar hoş göründüğünü gördüğünüzde ayırdığınız zamana deydiğini düşüneceksiniz.

İşte siz Erkeklere özel yapmanız gereken cilt bakımı önerileri.Sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olmak için önerilerimizi dikkate alın pişman olmayacaksınız.

Biz bayanlarda olduğu gibi Erkekler sizlerde Günde 2 litre su içmelisiniz,Sigaradan mutlak süretle uzak durmalısınız,Çok fazla güneşte kalmayın fazla güneş cildinizin yaşlanmasında çok etkilidir.Cildinizi mutlaka hergün bir nemlendiri krem ile nemlendirin,Erkeklere uygun maskeler uyguyalayabilirsiniz cildinize,Özellikle genç erkekler bu uyarımız size kesinlikle sivilcelerinizle oynamayın onları asla sıkmayın bu küçük önerileir dikkate aldığınızda cildinizin daha sağlıklı göründüğünü hemen fark edeceksiniz.​
 

Sezen

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
22 Eki 2015
Konular
692
Mesajlar
7,117
MFC Puanı
90,060
Kerimcan gelip cilt bakımı semineri vermeli :D
 
Üst