• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Erkeklerin Kadınlarda Karşı Koyamadığı Üç Şey ?

Sıcak bir gülümseme

Gülümseyen, kendine güvenen ve eğlenceli bir kadının erkeğin dikkatini çekmesi kolaydır. Çoğu kadın gülümsemesinin erkeğin hakkında yanlış düşünmesine neden olacağından korkar. Kadınlar, güvenli yakınlaşma anında, istemeyerek yanlış mesaj göndermekten ve karşısındakinin onu kırmasından korkar. Ek olarak, gülümseme karşılık verme olarak da kabul edilebilir.

Dinleyen kadınlar

Erkekler nadiren de olsa dinlenilmek ister. Onların ihtiyacı olan sadece birkaç dakika dinlenilmektir. Çoğu erkek konuşmayı yüzeysel tutmak için kısa konuşur, oysa kadınlar Onlar karşısındaki kadını dinleyerek tanıyacağını düşünür. Eğer kendilerini gözlerinin içine bakarak tüm dikkatiyle onu dinleyen bir kadınla karşılaşırlarsa bunu kendisini etkilemek için yaptığını düşünür. Kadın onu dinlemeye devam ediyorsa çok fazla konuşmaz. Bu tür kadınlar erkeklerin ilgisini çekmez ve evlenilmeyecek kadınlar arasında yer alırlar.

Seksi bir elbise..

Herkes erkeklerin ilk görsel olarak etkilendiğini bilir ancak bazen kadınlar erkeklerin görmek istediklerini nasıl göstereceklerini unutur. Doğru giyinilerek bir erkek hipnotize edilebilir. Kadınlar sadece bununla mükemmel kadınlar farkedilir korkularının üstesinden gelebilirler. Mükemmeliği unutun. Eğer gerçekten hoşlandığınız erkek tarafından farkedilmek istiyorsanız renkleri, elbise ve kıvrımları düşünün. Erkekler yumuşak ve kaliteli kıyafetler giyen kadınlardan hoşlanır. Erkekler için pantolon giyen ya da rahat elbiseler içindeki kadınlar seksi değildir. Böyle giyinen kadınların etkileyici küpeleri ya da uzun saçları yoksa görmezler bile. Güzel hatta kırmızı ağırlıklı giyinmiş bir kadınla konuşmak erkeklerin seksi düşünmesine neden olur. Kadınsı hafif kumaştan hazırlanan bir elbise, kadınların hayal edemediğinden çok daha çekicidir.





 
Üst