• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Eski Korumadan Tehdit

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
hadise.jpg


Ayrıldıktan sonra tazminatını ve son maaşını alamadığını iddia eden Hadise'nin uzun süreli koruması Emin Yıldırım, Hadise'nin ablasına tehdit mesajları atmaya başladı.<br />
Hadise’nin menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz, eski bir koruma tarafından tehdit edildiğini belirterek savcılığa başvurdu. İşten ayrıldıktan sonra son maaşını ve tazminatını alamadığını iddia eden koruma Emin Yıldırım’ın Açıkgöz’e “Bana bak Hadise konserini basmak istemiyorum. Benim kaybedecek bir şeyim yok.” şeklinde mesajlar attığı söyleniyor.

“HADDİNİ BİL"

Eski koruma Emin Yıldırım’ın mesajları şöyle: Bana bak Hadise konserini basmak istemiyorum. Benim kaybedecek bir şeyim yok. Sense kaybedeceklerini bir kez daha düşün. Bana ait bir tek canım var. Ben hakkımı yedirmem. Haddini bil, kendine gel.

hadise-1.jpg


Tehdit mesajlarından sonra savcılığa başvuran Açıkgöz dilekçesine; Mehmet Emin Yıldırım ile ne kendisi, ne de kardeşi Hadise’nin arasında bir işçi-işveren ilişkisinin bulunmadığını anlatarak başladı.
Abla Açıkgöz, “Aramızda çalışanla ilgili herhangi bir hukuki bağ olmamasına rağmen, atılan tehdit ve şantaj mesajları suç oluşturmaktadır. Gereken cezanın verilmesini istiyoruz” dedi ve Yıldırım tarafından atılan mesajları delil olarak dosyaya ekledi. Savcılık, Hülya Açıkgöz’ün şikayetinin ardından olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sözcü
 
Üst