• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
OLAYDA YARALANAN LEVENT AYDIN. TİCARİ TAKSİ İLE HASTANEYE KALDIRILDI.


zonguldakta-silahli-saldiri-2-yarali_afea49e.jpg



Zonguldak’ta çıkan silahlı kavgada iki kişi vurularak yaralandı. Yaralılar özel araçla hastaneye kaldırılırken saldırgan polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay Uzunmehmet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Şendoğan P., cadde üzerinde Ozan Varol ve Levent Aydın ile karşılaştı. Daha önce aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Şendoğan P., silahla Ozan Varol’u ve Levent Aydın’ı da çeşitli yerlerinden yaraladı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar silah sesleri üzerine büyük panik yaşadı. 7 el silah sesinin duyulduğu olay yerinden ayrılan Şendoğan P., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullanılan suç aleti tabanca da polis tarafından teslim alındı.

Öte yandan yaralılar özel araçlarla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken, Ozan Varol’un ameliyata alındığı öğrenildi. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yerini gören güvenlik kameraları da inceleme altına alındı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de olay yerindeki deliller üzerinde inceleme yaptı.


zonguldakta-silahli-saldiri-2-yarali_5959b19.jpg


zonguldakta-silahli-saldiri-2-yarali_ecca5ed.jpg


zonguldakta-silahli-saldiri-2-yarali_8c873a3.jpg


zonguldakta-silahli-saldiri-2-yarali_cf8c531.jpg


zonguldakta-silahli-saldiri-2-yarali_fb873ea.jpg



zonguldak.net
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Yine Kdz.Ereğli yine kaza...
feci-kaza-genc-kadin-bb00a9234e65eba9e003.jpg


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yolcu otobüsünden inip yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı. Talihsiz kadın kazada ağır şekilde yaralanırken, mahalle sakinleri aynı yerde sürekli kaza olmasına rağmen önlem alınmamasına tepki gösterdi.
Kaza Ereğli-Alaplı Karayolunun Elmatepe Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre özel halk otobüsünden inip yolun karşısına geçmeye çalışan 39 yaşındaki Gülcan Çelik’e Alaplı istikamerine seyir eden Mustafa Ayhan (33) idaresindeki 67 TV 873 plakalı otomobil çarptı. Refüje savrulan ve kazada ağır yaralanan talihsiz kadının yardımına mahalle sakinleri koştu. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

2%28451%29.jpg


Gülcan Çelik’in durumunun ağır olduğu öğrenilirken kendisine çarpan sürücünün yapılan muayenesinde 22 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücü polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Yaklaşık iki hafta önce Elmatepe Mahallesi’nin yanındaki Kışla Mahallesi’nde 5 yaşındaki Muhammet Ali Çınar’ın tırın altında kalarak can verdiğini belirten Elmatepe Mahallesi Muhtarı Muammer Arslan, yetkililerin önlem almamasına tepki gösterdi. 6 bin nüfusun yaşadığı mahalle girişinde ki karayolunda sürekli kazalar olduunu, kendilerine üst geçit yapılacağının söylenmesine rağmen şu ana kadar projenin hayata geçirilemediğini söyledi. Mahalle sakinleri de “Burada önlem alınması için illa ki birisinin ölmesi mi lazım?” diyerek tepkilerini dile getirdi.
Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasında
Yaşanan kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde halk otobüsünden inen Gülcan Çelik’in yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin hızla kendisine çarptığı ve refüje fırlattığı görülüyor. Mahalle sakinlerinin kaza sonrası yaralıya yardıma koşmasıda görüntülere yansıdı.
Kaza yapan otomobil çekici ile olay yerinden kaldırılırken savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

DEMİR MEDYA & (ED)
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
78110_ismet-metin-senem-metin.jpg


Adana’da, kız isteme tartışmasının ardından cinnet getiren damat adayı, aralarında Zonguldak eski Valisi İsmet Metin ve eşi ile kızının da bulunduğu 5 kişiyi silahla vurarak öldürdü.

162_78110_ismet-metin.jpg


162_78110_pusula-gazetesi-haberler.jpg


Adana'da, kız isteme tartışmasının ardından cinnet getiren damat adayı, aralarında eski Vali İsmet Metin ve eşi ile kızının da bulunduğu 5 kişiyi silahla vurarak öldürdü. 155'i arayarak olayı ihbar eden katil zanlısı damat adayı, polisler eve gelinceye kadar başına silahla ateş ederek intihar etti.

Olay, saat 20.00 sularında Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi 64014 sokakta bulunan 5 katlı Çelik Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Zonguldak eski Valisi İsmet Metin, eşi Nurşen Metin, kızı Senem Metin, anne Gönül Yener, baba Cengiz Yener, damat adayı ve aynı zamanda emekli Vali İsmet Metin'in eşinin yeğeni Denizhan Yener'in evinde buluştu.

Hanım Kaya isimli kızı isteme konusunda yaşanan tartışmanın ardından cinnet getiren damat adayı Denizhan Yener, silahla annesi Gönül Yener, babası Cengiz Yener, Zonguldak eski Valisi İsmet Metinve eşi Nurşen Metin, kızı Senem Metin'i silahla vurarak öldürdü. Daha sonra 155 polis hattını arayan katil zanlısı, 5 kişiyi öldürdüğünü ihbar etti. Polis, olay yerine gelinceye kadar katil zanlısı Denizhan Yener, başına silahla ateş ederek intihar etti.

Eve gelen polis ekipleri, kapıyı itfaiye yardımı ile açarak içeri girdi. Ekipler evde 6 kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Katil Denizhan Yener'in cesedi holde bulunurken, maktullerden birinin cesedi holde, birinin cesedi mutfakta, birinin cesedi yatak odasında, ikisinin cesedi oturma odasında, birinin cesedi de misafir odasında bulundu. Buradan hareketli damat adayı Denizhan Yener'in silahına davrandığında evde bulunanların kaçtığı odalarda öldürüldüğü tespit edildi.

Polis olayla ilgili çalışmalarını sürdürürken, İl Emniyet Müdürü Osman Ak da olayın yaşandığı evde incelemelerde bulundu.

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, yarım saat kaldığı evden çıkışta basın mensuplarının soruları üzerine, "Arkadaşlar araştırma yapıyorlar. Araştırma sonucunda 6 kişinin neden ve nasıl öldürüldüğü ortaya çıkacak" dedi.

Cenazeleri adli tıp morguna kaldırmak için olay yerine 3 cenaze aracı geldi. Evin önünde ambulanslar da hazır bekletiliyor. Apartmanın önünden geçen yol de tedbiren trafiğe kapatıldı.

Vali İsmet Metin kimdir?

İsmet Metin, Kırıkhan ve Dörtyol Kaymakam Vekilliği görevleri, Bolu/Seben Kaymakamlığı, Bingöl/Solhan Kığı Kaymakamlığı, Acıpayam, Saruhanlı ve Görele Kaymakamlığı, Rize Vali Vekilliği, Adana Vali Yardımcılığı, Bingöl Valiliği, Merkez Valiliği, Ağrı Valiliği, Zonguldak Valiliği, 10 Şubat 2003-Eylül 2004 tarihlerinde Karaman, 20 Eylül 2004 – 30 Ekim 2005 tarihlerinde Kırklareli Valilikleri görevlerinde bulundu. İsmet Metin, evli ve 3 kız çocuk babasıydı.


Haber : Pusulagazetesi
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Daha önce "koruyucu sembol" kullanılarak, çocukların da TV izlediği saatlerde yapılan evlilik programları, şimdi koruyucu sembol olsa bile söz konusu zaman dilimlerinde yapılamayacak.

son-dakika-evlilik-programlarina-cocuk-saati-ayari-9059522.Jpeg



Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'de (KHK), aile dostu dizilere teşvik verilmesinden, yurt dışından Türkiye'ye yönelik yayın yapan televizyon kanallarına ve arkadaş bulma programlarına kadar birçok alanda yapılan düzenlemelerle yeni bir dönem başladı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), KHK kapsamında medya hizmet sağlayıcılarına yönelik düzenlemelerin 29 Nisan Cumartesi günü Resmi gazete'de yayınlanmasının ardından yapılan yayınları yeni düzenlemeleri dikkate alarak mercek altına almaya başladı. Söz konusu düzenlemeler, yayım tarihi itibarıyla geçerli olacak. Düzenlemelerde en dikkat çekici uygulamalardan biri, uzun süredir tartışma konusu olan yurt dışından Türkiye'ye yönelik yayın yapan televizyon kanalları için gerçekleşecek. Yurt dışından Türkiye'ye yönelik, büyük bölümü Türksat uyduları üzerinden yayın yapan ve RTÜK'ten lisans almayan televizyon kanallarının cinsel ilaçların pazarlanması, kumar oynatılması veya "0800"lü hatlar ile ilgili yayınlarına karşı harekete geçildi.


KHK'de yapılan düzenlemeyle uydu üzerinden yayın yapan bu tip kanallara, RTÜK'ten de lisans alma zorunluluğu getirildi. İzinsiz, ruhsatsız, lisanssız yayın yapan kanalların tamamı kapatılacak. Bu yayınları yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacak.

ADRESİNE GİZLEYENE LİSANS İPTALİ

KHK'de bazı yayıncı kuruluşların RTÜK cezalarından kaçmak, uygulanan yaptırımlardan sıyrılmak için sürekli adres değiştirmelerine son vermek amacıyla da düzenlemeye gidildi. Yeni düzenlemeye göre, RTÜK'e olan borçlarından ve idari para borçlarından kaçarak faaliyet gösteren yayın kuruluşları, adres iletişim bilgilerini ve kayıtlı elektronik posta adreslerini bildirmezse lisansları iptal edilecek.

'ÇOCUKLARIN SAATİNDE O YAYINLAR YAPILAMAYACAK'

"Evlilik programlarına yasak" olarak kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan KHK düzenlemesi ise algılandığının aksine, çocuk ve gençlerin televizyon izlediği saatlerde yapılan ve onların zihinsel, fiziksel ve ahlaki gelişimini olumsuz yönde etkileyen tüm yayınlara yönelik genel bir yaptırımı içeriyor. Daha önce "koruyucu sembol" kullanılarak, çocukların da TV izlediği saatlerde yapılan bu tip yayınlar, şimdi koruyucu sembol olsa bile söz konusu zaman dilimlerinde yapılamayacak.

Ayrıca evlilik programlarında da dönem dönem tespit edilen toplumun milli ve manevi değerlerine ve ailenin korunması ilkesine aykırı yayınlar ile ürün satma, pazarlama, "Ara kazan", "Bul kazan" isimleriyle vatandaşı dolandırıcı nitelikte yayın yapan programlar ile arkadaş bulma programlarına verilecek cezalar yüzde 1-3 aralığından yüzde 2-5 aralığına çıkarıldı. Ayrıca bu programlar için program durdurma ve belgesel yayın zorunluluğu getirildi.

BELGESEL YAYINLAMAK ZORUNDALAR

KHK ile getirilen yaptırımla kanallara, ihlallere devam eden programlar için 5 kereye kadar durdurma ve kapatma cezası da getirildi. TV kanalları, program durdurma cezası alan yayınların bulunduğu saatte belgesel gibi programları yayınlamak zorunda olacak. Belgeseli yayınlamayan kanalların lisansı iptal edilebilecek. Ayrıca yayını durdurulan programın sunucu ve yapımcıları, o saat aralığında başka bir TV kanalında yayın, program da yapamayacak.

AİLE DOSTU DİZİLERE TEŞVİK

KHK ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca uzun süredir planlamaları yapılan aile dostu dizilere teşvik verilmesi de hayata geçirildi. Düzenlemeye göre, ailenin ve çocukların korunması ilkesini gözeterek, ailenin bütünlüğü ve sürekliliği ile çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel ve ahlaki gelişimlerini destekleyecek nitelikteki aile ve çocuk dostu yapım ve dizilere teşvik verilecek. Teşvik, RTÜK tarafından bir önceki yılda uygulanan idari para cezalarının yüzde 20'sini aşmamak kaydıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile belirlenecek usul ve esaslara göre gerçekleştirilecek.

MİLLİYET
 
Üyelik Tarihi
8 Eki 2016
Konular
91
Mesajlar
1,905
MFC Puanı
1,220
Tamamen kaldırılmalıydı.
 

ArtemiS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Mar 2010
Konular
713
Mesajlar
3,883
MFC Puanı
33,400
Hani kaldırılmıştı bu programlar ya :s37:

 

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
Hep yalan hep dolan neden kaldırılmadı acaba çok sinir oluyorum bu programlara çok yapmacıklar
 

StigmatA

Forum Sorumlusu
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
1,626
Mesajlar
29,229
MFC Puanı
217,640
yaf kaldırın gitsin ne vatana ne millete hayrı var bu programların
 

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
25 Eyl 2015
Konular
41
Mesajlar
1,107
MFC Puanı
7,680
ben ne zaman evlenicem seda abla
 
Üyelik Tarihi
25 May 2016
Konular
124
Mesajlar
3,076
MFC Puanı
8,290
KHK'da yazan kararnameye, açık açık, göstere göstere, bile bile uyulmamıştır. Eee tabi herkesin bir hukuk anlayışı var.

MADDE 60 – 6112 sayılı Kanunun 8 inci maddesinin ikinci fıkrasında yer alan “koruyucu sembol kullanılmadan” ibaresi “koruyucu sembol kullanılsa dahi” şeklinde değiştirilmiş ve aynı maddeye aşağıdaki fıkra eklenmiştir.
“(4) Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, arkadaş bulma amacıyla kişilerin tanıştırıldığı ve/veya buluşturulduğu türden programlara, takviye edici gıdalar ve benzeri destekleyici ürünler de dâhil olmak üzere herhangi bir ürünün ilgili mevzuatına aykırı olarak sağlık beyanıyla satışına, pazarlanmasına ve/veya reklamına, sohbet, arkadaşlık ve eş bulma hatlarının ve hizmetlerinin tanıtımına yer verilemez. Katma değerli elektronik haberleşme hizmet numaraları, yerel aranır numaralar, benzeri özel içerikli hizmetlere ilişkin numaralar ile özel ücrete tabi diğer sabit ve mobil numaralar kullanılmak suretiyle, izleyici ve dinleyicileri yanıltıcı ve/veya haksız kazanca neden olacak şekilde yarışma, çekiliş, lotarya ve benzeri adlar altında ödül ve ikramiye taahhüt edilemez ve bu yöntemle ürün tanıtımı, satışı ve pazarlaması yapılamaz.”
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Hani kapatılmıştı.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
dd7b0d0408606c3477eedbd36117720b.jpg


Günlerdir yoğun bakımda tedavi gören İbrahim Erkal'dan üzücü haber geldi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 50 yaşındaki sanatçının beyin ölümü gerçekleşti.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

İbrahim Erkal'ın tedavisinin gerçekleştirildiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden sanatçının, bugün yapılan tetkikler sonucunda beyin ölümünün gerçekleştiğinin tespit edildiğini söyledi.

Doç. Dr. Sağlam, "İbrahim Erkal'ın bugün yapılan tetkiklerinde beyin ölümünün gerçekleştiği tespit edildi. Erkal'ın yaşam destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları devam ettiriliyor" dedi.

İBRAHİM ERKAL KİMDİR?

İbrahim Erkal (d. 10 Ekim 1967; Narman, Erzurum), Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci ve oyuncu. 1984 yılında İbrahim Güzelses adıyla "Sarhoş Baki (Erzurum Türküleri)" adlı ilk albümünü çıkardı. Fakat sesini duyuramadı. 1994 yılının ilk ayında kendi adıyla çıkardığı ilk albümü Tutku adlı albümünü yayınladı. Bu albümle sesini duyurmayı başardı ve müziğiyle insanların ilgi odağı oldu. 1995 yılının ilk aylarında Sıra Bende/Aklımdasın adlı ikinci albümünü yayınladı. Albümdeki, "Sevmesende Olur" ve "İnsafsız" gibi şarkılar ön plana çıktı. 1996 yılının yaz aylarında üçüncü albümü Gönlünüze Talibim çıkmıştır. Albümün çıkış parçası olan "Unutmayacağım" yayınlanmıştır ardından ikinci parça "Canısı" yayınlandığında albüm büyük bir patlama yaşadı. Albüm listelere girdi ve satışları oldukça yükseldi. Albümdeki bir şarkı hariç hepsinin sözü İbrahim Erkal'a aitti. Daha sonra albümden "Erzurum'a Gel" adlı şarkı yayınlandı. İbrahim Erkal, ülke çapında tanındı. Albümün büyük başarısından sonra, Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde dört dalda aday gösterildi ve ikisini kazanarak geceden iki ödülle birden ayrıldı. 1997 yılında Canısı adlı TV filminin baş rolünde Emine Ün ile birlikte oynadı. Film yayınlandığı gün çok reyting alınca dizi olarak yayınlanma kararı alındı. Aynı yıl Canısı adıyla STAR'da dizi olarak yayınlanmaya başlandı. Daha sonra dizi SHOW'a geçti ve 1998 yılında ekranlara veda etti.





SONDAKİKA-

HÜRRİYET[/SIZE][/FONT]
 
Üst