• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

F.Bahçeliler bize güvensin

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fenerbahçe'nin hocası, "Zaten çok iyi olan istatistiklerimizin üstüne çıkacağız Takımım 2. yarı daha dirençli, daha savaşçı ruhlu, daha tempolu olacak" dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, FB TV'ye Antalya'daki kamp sürecini anlatırken, çok olumlu mesajlar verdi. büyük bir ciddiyet ve özveri ile çalıştıklarını anlatan Kartal, "Futbolda 9-10 günde çok hızlı gelişimler olmaz.

COŞKU UMUT VERİCİ
Burada ufak bir dokunuşa ihtiyaç vardı, birlikteliğe ihtiyaç vardı. Bu birlikteliğin devam etmesi için geçmişte atılan temelleri vardı. Kampta bu atılan temellerin devamını gerçekleştirdik. Hem fiziksel hem taktiksel olarak geliştik" dedi. Sarılacivertli hoca, sözlerine şöyle devam etti: "İki nci yarıda takımımın daha dirençli, daha savaşçı ruhlu, daha tempolu olacak. Mücadele gücümüz de daha üst seviyede olacak. İlk yarı istatistiklerinde genelde rakiplerimizin önündeydik. İkinçi yarıda bu rakamların daha da üzerine çıkacağız. Kampta bunu gördüm, bunun ışığını aldım. Antrenmanlarda oyuncularımın coşkusunu gördükçe mutlu oldum, umutlandım. İnşallah bu havayı lige de yansıtacağız.

'BÖYLE OLMAZ' DEDİK ANLADILAR
"Bazı oyuncularımız sezon içinde milli takımlara gitmelerinden dolayı bizim istediğimiz seviyelerde değillerdi. Mecbur olduğumuz için o şartlarla oynatmak zorunda kalıyorduk. Ama şimdi o oyuncularla bire bir yaptığımız görüşmelerde onlara anlattık. 'İlk yarı böyle oldu; ama bundan sonra böyle olması gerekiyor' gibi önlerine bazı realiteleri koyduk. Daha iyi çalışmaları gerektiğini anlattık. Mesajı aldılar, üzerlerine düşen görevi yaptılar, yapıyorlar da..."

SEZON BAŞINDAN BERi iYi OYNADIK
Kartal, Fenerbahçe'nin iddia edildiği gibi sadece son iki maçta iyi oynadığı görüşüne katılmadığını belirterek, "Fenerbahçe sezon başından beri iyi oynuyor. Biz ilk maç Karabük'ü yendik. O dönemde Karabükspor ligin en iyi takımlarından biriydi. Trabzon'a gittik, o maçta yüzde 70 topa sahip bizdik. Sadece net gol pozisyonu bulamadık. Galatasaray maçını 10 kişi ile bile kazanabilirdik. Beşiktaş'ı iyi oynayarak yendik. 9 maçtır sahasında yenilmeyen Erciyes'i mağlup ettik. Kaldı ki her maçı iyi oynayamazsınız. Böyle bir takım yok; dünyada olamaz" görüşünü dile getirdi.
 

keroLayn

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
5 Nis 2013
Konular
756
Mesajlar
3,640
MFC Puanı
9,160
9 maçtır evinde yenilmeyen erciyesi yendik nedir ya :honk:
Dk 80 küsur olmuş penaltı pozisyonu olmasa öyle bitecek bi maçı tutup nasıl anlatıyor ya :honk:
 
Üst