• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AaReLie

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 May 2013
Konular
16
Mesajlar
70
MFC Puanı
40
@Matilda Hanım Güzel Yorumunuz İçin Teşekkürler En Beğendiğim Fotodur o :)
 
Üyelik Tarihi
30 Haz 2013
Konular
198
Mesajlar
1,811
MFC Puanı
100
Sondan ikinci resimde madde bagımlısı gibi durmuşsun ama genel itibari ile yakışıklı adamsın.
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
fft2mm6879413.jpg


1.4 milyar aktif kullanıcısı ile sosyal medyanın en büyüğü olma unvanına sahip olan Facebook, yeni projesiyle medya alanında da monopol haline gelecek.
Şirkete yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, ABD merkezli şirket bir süredir aralarında The New York Times, National Geographic, Huffington Post, Quartz, The Guardian ve Buzzfeed'in de olduğu medya kuruluşları ile dirsek teması halinde.
What's this? inRead invented by Teads.tv
Söz konusu görüşmelerin sebebi ise bu kuruluşların haberlerinin direkt olarak Facebook platformu içerisinde yer almasına imkân veren bir uzlaşma üzerine varmak.
Başka bir deyişle söz konusu projenin hayata geçmesi durumunda sosyal medya devi aynı zamanda bir medya devine dönüşecek.
Projenin hayata geçmesinin ardından Facebook'un Google News ve Yahoo News gibi medya pastasından hatırı satılır bir payın sahibi olması beklenmekte.
Akıllara gelen ilk soru ise proje kapsamında haberlerini Facebook içerisinde yayınlayacak kuruluşların bu plandan çıkarının ne olacağı?
Aynı kaynaklar, Facebook'un adı geçen medya kuruluşları ile gelir paylaşımına gideceğini, haberlerin yer aldığı sayfalardan elde edilen reklam gelirinin içerik üreticisi şirketler ile paylaşılacağını ifade etti.
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Facebook, blog sayfasında yaptığı bir açıklama ile sosyal ağ aboneleri içinde aktif olmayan, hayatını kaybetmiş ya da kullanılmayan hesapların beğendikleri sayfalardaki ‘beğenilerin’ sileneceği ifade edildi.

Firma yaptığı uları ile aktif olmayan hesapların beğenilerinin silinmesi özellikle kurumsal Facebook sayfalarındaki ‘beğeni’ sayısının düşmesine yol açacağını belirtti. Önümüzdeki haftalarda hayata geçirilecek uygulamanın sayfalardaki beğeni sayısını ne kadar etkileyeceği bilinmiyor.

Ancak özellikle kurumsal bazı Facebook hesaplarında aktif olmayan ya da sahte kullanıcılarla beğeni sayısının olduğundan çok daha fazla gösterildiği bilinen bir gerçek. Bu tarz sayfalardaki beğeni sayılarında dramatik bir düşüş yaşanması bekleniyor.
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Facebook'un aylar önce kullanıma sunduğu ve uzun süre konuşulan otomatik video oynatma özelliği, gelen haberlere göre yakın zamanda Twitter'a da gelebilir. İşte detaylar.

Türkiye'de en aktif kullanılan sosyal ağlardan biri olan Twitter, geçtiğimiz haftalarda mobil uygulamalarına uygulama takip özelliği ekleyerek, bir kesim kullanıcı tarafından tepki almıştı.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde kullanıcı sayısı bakımından Instagram'ın gerisinde kalan Twitter, yenilikçi çalışmalar ile yükselmeye çalışıyor.

:: Instagram Twitter'ı Geçti!

Parasal anlamda da kazançlarını artırmak isteyen Twitter'ın, önümüzdeki günlerde yepyeni bir özelliği kullanıma sunması bekleniyor.

Bugünlerde gelen yeni bilgilere göre Twitter, geçtiğimiz aylarda Facebook'un kullanıma sunduğuna benzer şekilde otomatik video oynatma özelliğine sahip olacak.

Yani otomatik video oynatma Twitter'a da gelirse, Facebook'ta olduğu gibi video sessiz olarak oynatılacak, kullanıcı videoya tıklarsa ses açılacak.

Paylaşılanlara göre Twitter'ın üzerinde çalışmaya devam ettiği yeni özellik, önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak.

Özellikle reklamlar konusunda büyük getirileri olan otomatik video oynatma özelliği, mobil kullanıcıların kotalarını doldurabilme problemini ortaya çıkarsa da, sitelere büyük kazançlar sağlayabiliyor.
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Twitter'ın internette daha geniş yer bulma çalışmaları devam ederken, şirket tekrar Google ile anlaşarak, çok yakında herkese açık tweetleri Google arama sonuçlarında gösterecek.

En popüler sosyal medya sitelerinden olan ve özellikle ülkemizde, geniş bir kullanıcı kitlesine sahip Twitter, son yapılan araştırmalara göre, iş yaşamında en çok kullanılan ikinci sosyal ağ.

Fakat bu haberde konumuz, Twitter'ı kimlerin kullandığından ziyade, kullanmakta olanların yaptıkları paylaşımlar.

Zira ShiftDelete.Net Twitter hesabı gibi herkese açık paylaşım yapan hesapların paylaşımları, çok yakında Google arama sonuçlarında görüntülenecek.

Daha önce 2009-2011 yıllarında Tweetlerin Google arama sonuçlarında görüntülenmesi için Google'a veri sağlayan Twitter, aradan geçen 4 yılın ardından tekrar Google ile anlaştı.

Buna göre ilerleyen haftalardan itibaren, Google'da yapılan aramalara göre, herkese açık paylaşım yapan kullanıcıların ilgili Tweetleri, arama sonuçlarında görünecek.

Son 4 yıldır Tweetlerin Google arama sonuçlarında görünmesini neden istemediği merak edilen Twitter, bu özelliği zaten kullanmakta olan Facebook ve Google+ gibi rakipleri karşısında güçlenmeye çalışacak.
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Son dönemde yeniliklerle gündeme sık sık gelmeyi başaran twitter çevrimiçi alışverişe kanat çırpmaya hazırlanıyor.

Uzun süredir sadece söylentiden ibaret olan Twitter üzerinden yapılacak alışveriş sisteme eklenen bir “Satın Al” tuşu ile hayata geçiyor. Mevcut işleyişinden uzaklaşmadan “Satın Al” tuşunu sisteme nasıl entegre edeceğini düşünen Twitter atmış olduğu bu adım ile sosyal ağ deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyacak.

Twitter’ın e-ticaret’e adım atma kararı ile Fancy ile işbiliği kararı alan sosyal ağ lideri kullanıcılarının sayfalarında gördüğü ürünleri tek bir tuşla satın alma imkanı sunacak. Twitter üzerinden satın alma özelliğinin ortaya çıkışı ise Twitter’ın bu konuda işbirliği yaptığı Fancy’nin paylaştığı ürünlerde “Buy Now” “Satın Al” butonunun varlığı ile ortaya çıkmış oldu.

Henüz test aşamasında olan Twitter üzerinden satın alma servisi ne zaman kullanıma sunulur bilinmez ancak sosyal ağların alışılagelmiş sistemlerinin yavaş yavaş değiştiğini ve bizleri yakın gelecekte bambaşka sosyal ağ deneyiminin beklediğini tahmin etmek hiçte güç değil.
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Twitter çok konuşulacak bir yenilik üzerine daha çalışıyor! Sosyal ağ kullanıcıları bu özelliği çok sevecek...

Twitter‘ın yapacağı yeniliklerini alakasız ve şüphe çekmeyen hesaplar üzerinden test ettiğini biliyoruz. Bu seferki test işlemi “aleefbaypay” adlı bir hesap üzerinden yapılmışa benziyor.

“aleefbaypay” adlı hesaptan atılan ve paylaşılan ekran fotoğrafına göre Twitter’a siz takip etmeseniz de arkadaşlarınızın takip ettiği bazı hesapların popüler twitlerinin düşeceği bir yenilik gelecek.

Twitter'ın yeniliklerini her zaman böyle test ettiği düşünüldüğünde yeniliğin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Twitter tarafından bu yeniliği ima eden hiçbir açıklama yapılmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst