• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Facebook renkli durum özelliğini WhatsApp'a getiriyor!

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Facebook renkli durum özelliğini WhatsApp'a getiriyor!​

9dz8k8.jpg


Geçen yılın sonlarında, Facebook, kullanıcıların durum güncellemelerini renkli bir arka plan, yazı tipi ve emoji kombinasyonu ile yazmasına izin veren renkli Android durumlarını başlatmıştı. Şimdi, aynı özellik WhatsApp'da da görüldü ve şu an beta durumunda, yakında tüm kullanıcılara ulaşması beklenebilir.

Android Police ilk olarak bu özellik hakkında bilgilendirildi ve Android beta sürüm 2.17.291'de gösteriliyor. Rapor, WhatsApp Android beta uygulamasındaki bu son sürümü kullanıyor olsanız bile, bu özelliği göremeyebileceğinizi belirtiyor. Muhtemelen WhatsApp'ın sonundan gelen bir sunucu tarafı anahtarıdır, bu nedenle yalnızca seçilen kullanıcıları şimdi onu beta olarak görüyorlar. Onu da göremiyoruz Her durumda, az sayıda kullanıcı, ekranın altındaki Durum sekmesinde, kamera simgesinin hemen üzerinde kayan bir kalem simgesi görüyor. Kalem simgesini tıklamak, durum yazma, yazı tipi seçme, emoji ve arka plan rengi seçeneklerini de getirir.

YNy2zE.jpg


Durum yazmayı tamamladığınızda ve gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra, şimdi medya içeriğini nasıl gönderdiğiniz gibi, metin durumunu göndermek için yeşil ok tuşuna basabilirsiniz. Durum, daha sonra, tüm kişilerinizin görebilmesi için WhatsApp üzerinde yayınlanacaktır.

Yenilenen WhatsApp Durum özelliği Şubat ayında piyasaya sürüldü ve Snapchat'ın şu anda sahip olduğu şeylerden çok daha kısa bir sürede 250 milyonun üzerinde günlük aktif kullanıcı edinmeyi başarabildi. Bu renkli metin durumu özelliğini, Android beta programına kaydolup en son sürüme güncelleyerek kontrol edebilirsiniz.​

veteknoloji
 
Üst