• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fener avcının peşinde Huntelaar

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Louis van Gaal'in "Ceza alanında dünyanın en iyi golcüsü" dediği Klaas Jan Huntelaar F.Bahçe'nin gündeminde. Yılın transfer bombası her an patlayabilir

Forvet takviyesi için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe eski göz ağrısı Klaas Jan Huntelaar'ı da kapsama alanına dahil etti. Avrupa medyasında Balotelli, van Persie, Depay, Drogba ve N'Doye gibi yıldızlarla adı anılan Fenerbahçe'nin, Schalke'li Huntelaar'la da ilgilendiği ileri sürüldü. Hem teknik direktör İsmail Kartal'ın hem de birçok yöneticinin, transfer edilecek golcünün öncelikle Hollandalı veya Alman olmasına önem vermesi nedeniyle Huntelaar isminin gündeme geldiği belirlendi. Bir türlü bekleneni veremeyen Emenike'yi elden çıkarmayı planlayan Fenerbahçe, 'avcı' lakaplı Huntelaar için Almanya'ya çıkarma yapacak. Emenike'den gelecek paranın tamamını Huntelaar'a harcamayı düşünen sarı-lacivertli ekip, Schalke ile anlaştığı takdirde, yıldız futbolcuyu ikna etmesi için gerekirse vatandaşı Kuyt'u da devreye sokacak. Manchester United'ın Hollandalı çalıştırıcısı Louis van Gaal, 31 yaşındaki Huntelaar için "Ceza alanında dünyanın en iyi golcüsü" demişti.
 
Üst