• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fener pasla tutuyor Fırtına şutla deviriyor

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
F.Bahçe'nin avantajı; çok pas yapıp, daha çok topla oynaması. Sarı Kanarya, top çalma ve kaybetmede de önde. Trabzon ise daha isabetli şut çekip daha yüzdeli gole gidiyor

Kadıköy'de yarın Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak ikinci yarının ilk derbi mücadelesinde iki takımın ligde geride kalan 18 haftalık performanslarını karşılaştırdık. Kanarya, birçok kategoride Karadeniz Fırtınası'ndan daha iyi durumda. Ancak sonuca gitme başarı oranı bordo-mavili ekibin daha yüksek.

Topal pasın lideri
Fenerbah çe, 9346 pasla ligin pas lideri. Trabzon'da ise bu sayı 6779. Sarı-lacivertlilerde 760 başarılı pas yapan Mehmet Topal ligin zirvesinde yer alıyor. Emre (oynaması zor), Gökhan, Kuyt ve Caner de bu kategoride ilk 10'da. Topla oynamada da önde olan F.Bahçe, top çalma ve kaybetmede de rakibine fark atmış durumda.

Cardozo bir başka!
Güçlü rakibine oranla daha isabetli şut çeken (yüzde 43'e yüzde 38) Trabzonspor'un gol yapma oranı da daha yüksek (yüzde 35'e yüzde 26.7). 43 şutunda 26 isabet (yüzde 60.4) sağlayan Oscar Cardozo, lig lideri olduğu bu alanda yüzde 60 başarı ile ulaşılması zor bir yüzdeye sahip. Cardozo 23 pozisyondan 12 gol çıkartırken F.Bahçe'den Sow 28'de 6, Kuyt 19'da 6, Emenike 12'de 3, yedek Pierre Webo 8'de 4 gol yapma oranı tutturdu.
 
Üst