• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fener'de 2 golcü cepte

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Sürpriz bir atak geliştiren sarı-lacivertli yönetim, Cimbom'un renklerine katmak için uğraş verdiği Senegalli forvet için Lokomotiv Moskova'ya teklif yaptı. F.Bahçe, Sao Paulo'nun golcüsü Alan Kardec'e de teklif götürdü

Fenerbahçe, eğer işler yolunda giderse, ezeli rakibi Galatasaray'a müthiş bir transfer çalımı atacak! Sarı-lacivertlilerin, Cimbom'un gündemine katmak için yoğun uğraş verdiği Lokomotif Moskova'nın Senegalli forveti Oumar Niasse için gizlice devreye girdiği ortaya çıktı.

Emenike mi, Kadlec mi?
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun geçen sezon Akhisar Belediye'den öğrencisi olan 24 yaşındaki oyuncuyu kiralamak isteyen Kanarya'nın, Rus kulübü ile resmi temasları başlattığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Lokomotif'e ile satın alma opsiyonlu bir teklif sunduğu, görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Sar ı-lac ivert liler in bir yandan da Brezilya'da çalışmalar başlatıp Sao Paulo ile Alan Kardec pazarlığı yaptığı iddia edilirken, daha önce Benfica forması giyen 26 yaşındaki forvet oyuncusu için de kiralık formülü üzerinde durulduğu ifade edildi. Tra nsfer listesinde bu iki ismin dışında birçok yıldız daha bulunan Fenerbahçe'nin, kadrosuna bir yabancı katması halinde kimi göndereceği ise merak konusu oldu. Bunun için iki seçenek var: Ya Emenike satılacak ya da Kadlec.

Kadlec isteksiz
Sow'un Afrika Kupası'nda olması nedeniyle Emenike seçeneği zayıf bir ihtimal olarak masada. Yılda 2.1 milyon euro+maç başına 10 bin euro kazanan ve İstanbul'' dan ayrılmak istemeyen Kadlec'in gitmeye ikna etmek de zor görünüyor. Yönetimin bu sorunun çözümünü sonraya bıraktığı vurgulandı.

'Teklif Lokomotiv'den geldi' iddiası
Bazı kaynaklar Niasse'yi Fenerbahçe'ye Emenike'ye karşılık Lokomotif Moskova'nın teklif ettiği, üstüne 5 milyon euro ödeme taahhüdünde bulunduğunu iddia etti. Fenerbahçe'nin ise bu takasa karşılık 8 milyon euro talep ettiği vurgulandı. Lokomotif, Niasse'yi Akhisar'dan 5.5 milyon Euro karşılığında renklerine katmıştı.
 
Üst