• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fener'in en büyük farkı: Herkes gol atıyor

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
18 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de zirvedeki takım geçtiğimiz yılın da şampiyonu olan Fenerbahçe.

Bu sene de zirvede büyük bir çekişmenin yaşandığı Süper Lig'de, Fenerbahçe'yi Beşiktaş ve Galatasaray takip ediyor. Bu 3 takımın golcülerine baktığımızda kendi takımlarının ve ligin yıldızlarından olduğunu görüyoruz.

Lig üçüncüsü Galatasaray'da Burak Yılmaz attığı 11 golle gol krallığında 3. sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın bu sezon dikkatleri üzerine çeken golcüsü Demba Ba ise 10 golle 5. sırada yer alıyor. Lider Fenerbahçe'de ise gol krallığı yarışında ilk 10'a giren oyuncu yok.

DIRK KUYT 13. SIRADA
Fenerbahçe'nin en golcü oyuncuları 6'şar gol atan Kuyt, Sow ve Webo. Bu üç oyuncuyu ise 3'er golle Emenike ve Emre takip ediyor.

Beşiktaş'ın en golcü ismi Demba Ba 10 gol atarken, takımın en golcü ikinci ismi olan Olcay'ın 6 golü bulunuyor. Aynı şekilde Galatasaray'ın en golcü ismi olan Burak Yılmaz rakip filelere 11 gol bırakırken, ikinci en golcü isim olan Umut Bulut 5 golde kalmış.
 
Üst