• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

FIFA 21’in Yeni Fragmanı, Ultimate Team’e Odaklanıyor

MAJESTE

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
6 Şub 2020
Konular
39
Mesajlar
162
MFC Puanı
2,150
content_5f32869e24b25_68327.jpg
Her yıl yeni versiyonu ile karşımıza çıkan spor oyunları, genelde bu güncellemelerini çok da büyük çaplı tutmuyor, kadro güncellemelerinin yanına birkaç ufak özellik eklemekle yetiniyorlar. Bu da haliyle bir noktadan sonra oyun severlerin tepkisini çekmeye başlıyor. FIFA 21 için bu yıl işler nasıl olacak, merakla bekliyoruz. Ama bir yandan da yeni tanıtımlarla bu sene bizleri ne gibi değişikliklerin beklediğine bir göz atma fırsatı buluyoruz:


Bu seferki video Ultimate Team odaklı. Arkadaşlarınızla online takım kurup diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz “Division Rivals”, yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz “Squad Battles”ı görüyoruz bu yılki Ultimate Team deneyiminde.

Oyuncular özel co-op görevleri tamamlayıp bazı ödüllere ulaşabilecekler; ayrıca haftalık Divsion Rivals sıralamasında ve Squad Battles listesinde üst sıralara tırmanabilecekler.

Yeni takım etkinlikleri (Team Events) de FUT içerisindeki bir başka mücadele alanı olacak. Bir de topluluk etkinlikleri (Community Events) bulunuyor, belirli görev gruplarını tamamlayıp FUT topluluğu içerisinde ilerleme imkânı sunuluyor bu etkinliklerle. Live FUT Friendlies modu da sınırlı süreli maçlar sunan bir mod.

Kağıt üzerinde dolu dolu bir oyun tecrübesi sunulacak gibi bir görüntü söz konusu. Ama FIFA 21 geçtiğimiz yılın tecrübesinden ne kadar farklı olacak, bu yıl gerçekten de futbol severlere farklı bir oyun deneyimi yaşatabilecek mi, bunu görmek için 9 Ekim’i beklemek durumundayız.
 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Her sene aynı olmayan serinin son oyunu. yalnız değişiklik %10 civarlarında dersek bonkör davranmış oluruz. hatta her fifa çıktığında sanki bir çok şeyi değişik ve kötü gibi gelirken daha sonra sanki güncellemelerle bu yeni yönleri törpülüyorlar gibi bir his var içimde. tabi emin olamıyor insan. penaltı sistemi değişmiştir ama bak, hakkını yemeyelim. :D
 

MAJESTE

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
6 Şub 2020
Konular
39
Mesajlar
162
MFC Puanı
2,150
Bence gerçeğe bağlı kalıyorlar :) Futbolda her sene değişmiyor sonuçta :D
Oynanış fragmanını izledim 20 ile arasında 5-6 değişim/iyileştirme var.
Fifa 20 Patch 2021 versiyonu gibi bir şey.

 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
FIFA 19 iyiydi ama bak cidden hakkını yiyemem:) Juvenrus' u al,Ronaldo' yla ak :D
 

bjorn

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eyl 2020
Konular
3
Mesajlar
29
MFC Puanı
340
çok ucuz bir oyun. herkesin alıp oynayabileceği bir oyun. teşekkürler inceleme için
 
Üst