• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Finale hak ederek yükseldik

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Eczacıbaşı VitrA Bayan Voleybol Takımı'nın oyuncusu Büşra Cansu, 2015 Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda hak ederek finale yükseldiklerini, yarın Zürih'te çıkacakları finalde kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Saal Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ardından yarı final mücadelesini ve yarınki final maçını değerendiren Büşra, Volero Zürih'e karşı daha önce yaptıkları maçlardan dolayı tecrübeli olduklarını belirterek, bugün de bu tecrübeyle kazanmasını bildiklerini ifade etti.

Zorlu bir yarı final mücadelesi oynadıklarını kaydeden Büşra, "Burada geçmiş geçmiş tecrübemiz vardı. Bugün tahminlerimiz doğru çıktı. Beklemediğimiz kadar ilk iki set iyi oynadık. Biraz arayı açıp rahat başladık. Ev sahibi oldukları için sonrasında bırakmak istemediler. Başa baş güzel bir mücadele oldu. Finale de hak ederek gidiyoruz. Bütün arkadaşlarımın ve görevlilerin ellerine, emeğine sağlık" diye konuştu.

Bu galibiyetin ardından takım olarak motivasyonlarının şu andan itibaren en üst seviyeye çıktığını vurgulayan Büşra, "Sezonun yorgunluğu var hala ama bu maçtan sonra o yorgunluk gitti. Bir kupa daha alıp sezonu öyle kapatmak istiyoruz" dedi.

Eczacıbaşı VitrA oyuncularından Asuman Karakoyun ise şampiyonluk hedefiyle geldikleri Zürih'te, kupa için önlerinde bir maçın kaldığını kaydederek, "Bu hedef için çok yakınız. Şampiyonlar Ligi'nden sonra biraz düşüş yaşamıştık. Bu turnuva bizim için güzel bir yükseliş anı. Artık sezonun sonuna geliyoruz. İnşallah çok güzel bitirip artık apoletimizi takmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Finalde rakiplerinin kendileri adına fark etmeyeceğini vurgulayan Asuman, "Büyük ihtimalle Brezilya takımı gelir. İnşallah onu da kazanmak istiyoruz" dedi.

Zürih'te büyük sevinç
Bu sezon DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak bu organizasyona katılan Eczacıbaşı VitrA takımı, karşılaşmanın ardından salonda büyük sevinç yaşadı.

Saha içinde birbirine kenetlenen oyuncular birbirlerine sarılarak finale kalma başarısını kutlarken daha sonra teknik heyetle bir araya gelerek sevinç gösterilerini sürdürdüler.

Tribünlerde kendilerini destekleyen taraftarları da unutmayan bayan voleybolcular, taraftarının yanına da giderek birlikte final coşkusu yaşadılar.
 
Üst