• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

G.Saray'ı siz yeneceksiniz

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
"Sizi kamuoyu önünde hep korudum, yine korurum. Ancak hepimiz de iyi biliyoruz ki siz o kadar gol kaçırmasaydınız, bugün lider bizdik. Pazar günü görevin büyüğü sizin; çünkü cezalısınız! G.Saray'ı siz yeneceksiniz"

F.Bahçe'de son 4 maçın 3'ünde yaşanan puan kayıpları camiada moralleri bozarken, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisi ölüm kalım maçı olarak görülmeye başlandı. Teknik direktör İsmail Kartal da doğal olarak tüm hesaplarını "zafer" üzerine kurdu. Önceki gün damardan girerek belki de ilk kez takımına yönelik "ateşli" bir konuşma yapan Kartal, dün de golcüleri Sow, Emenike, Kuyt ve Webo ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli hoca, birkaç dakika süren toplantıda, oyuncularına yanıt hakkı tanımadı. İşte o konuşma:

'Size hala çok güveniyorum'
"Pazar günü sahamızda Galatasaray ile büyük bir mücadeleye çıkacağız. Yenmekten başka çaremiz yok. Herkes kaçırdığınız goller için sizi eleştiriyor ama ben en çok size güveniyorum. Sizi hep korudum, yine korurum. Ama bu durum bizi liderlikten ettiğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Siz o kadar gol kaçırmasaydınız bugün zirvede olan takım bizdik. Pazar günü görevin büyüğü sizin; çünkü cezalısınız! Galatasaray'ı siz yeneceksiniz."
 
Üst