• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Galatasaray'a Fransız Ön Libero "1 Hafta Sonra..."

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
galatasaray-a-fransiz-on-libero-1-hafta-sonra-9692715_o.jpg


Galatasaray'ın bonservisi Roma'da olan William Vainqueur'u transfer etmek istediği öne sürüldü.

Fransa basınında yer alan haberde; William Vainqueur'ü geçen sezon kiralayan Olimpik Marsilya'nın, oyuncuyu beğendiği ve bonservisini almak için Roma ile görüşeceği belirtildi. Vainqueur'ün Galatasaray'ın ilgisi sonrası önce Marsilya'yı bekleme kararı aldığı, Fransız kulübünün önümüzdeki hafta anlaşma sağlayamaması halinde rotayı Galatasaray'a çevirme kararı aldığı yazıldı.

Marsilya'nın da Vainqueur'dan gelen bu cevap sonrası Roma ile görüşmelerini sıklaştırdığı, İtalyanlar'ın Fransız orta saha için Marsilya'da 6 milyon euro istediği kaydedildi.

William Vainqueur, transferiyle ilgili medyaya yaptığı açıklamada, "Marsilya ile görüşmelere başlayacağız. Önümüzdeki günlerde kesin bir sonuç alınacaktır. Daha önce dediğim gibi Marsilya'da kalmak önceliğim." ifadelerini kullandı.

Savunma önünde oynayan 29 yaşındaki William-Jacques Vainqueur, bu sezon Marsilya formasıyla 29 maça çıktı ve 1 asist yaptı.

haberler
 
Üst