• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Galibiyetin sırrı Volkan

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
F.Bahçe'de, 4 maçlık cezası sonrası ligde ilk kez dev derbide forma giyen kaleci Volkan Demirel, G.Saray maçına 'imzasını atan isim' oldu. Yaptığı 4 müthiş kurtarışla Kanarya'yı sırtladı

Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Volkan Demirel, dün akşamki zorlu Galatasaray mücadelesinde yaptığı muhteşem kurtarışlarla, sarı-lacivertli takımın ezeli rakibini yenmesinde en büyük rolü oynayan isimlerden biri oldu. 33 yaşındaki tecrübeli kaleci, sarı-kırmızılı takımla yaptıkları mücadelede 'inanılmaz 4 kurtarışa' imza atarak, adeta maça damgasını vuran isimlerin başında geldi.

Futbol özlemini de giderdi
Sarı-lacivertli takımda tam 13. sezonunu yaşayan milli kaleci Volkan Demirel, Trabzonspor maçı sonrası sarfettiği sözler nedeniyle aldığı 4 maçlık cezasını tamamladıktan sonra çıktığı ilk lig maçında yaptığı kurtarışlarla futbol özlemini de giderdi. Volkan, 4'te Selçuk, 59 ve 83'te Yasin ve 80. dakikada da Hamit'in mutlak gollük vuruşlarında kalesinde devleşti. Bu arada Volkan, bu sezon ligde oynadığı 16 maçta filelerinde 10 gol gördü.
 
Üst