• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gazzeye gidecegim.

Üyelik Tarihi
20 Ocak 2009
Konular
461
Mesajlar
1,226
MFC Puanı
40
Başbakan Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin Gazze ziyaretinin ertelenmesine ilişkin sözlerini "Şık olmadı" diye yorumlarken, "Ben zaten ABD ziyaretinden sonra gideceğimizi söyledim. Erteleme yok" dedi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'ye yapacağı ziyaretin ertelenmesinin söz konusu olmadığını bildirerek, "Ben zaten ABD ziyaretinden sonra gideceğimi söyledim. Erteleme yok" dedi. Başbakan Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Başbakanlık Merkez Bina'da çocukları kabulünün ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

14 Mayıs'ta ABD'ye
Gazetecilerin bayramını kutlayan Erdoğan, Gazze'ye yapacağı ziyaretle ilgili soruları cevapladı. Ziyaretin ertelenmesinin söz konusu olmadığını kaydeden Erdoğan, "Ben zaten ABD ziyaretinden sonra gideceğimi söyledim. Erteleme yok" dedi. Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, "Bence, Başbakan Erdoğan Gazze ziyaretini ertelemesi iyi olur" açıklamasını hatırlatması üzerine, "Keşke söylemeseydi. Şık olmadı" dedi. Başbakan Erdoğan şu değerlendimeyi yaptı: "Hükümet Sözcümüz Bülent Bey gereken yanıtı verdi. ABD'ye seyahatimiz var, konu orada konuşulurdu." Başbakan Erdoğan, bir soru üzerine de ABD'ye 14 Mayıs'ta gitmeyi planladığını da sözlerine ekledi.
 
Üst