• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Geliştirici hesabı olmadan iOS 11 Beta nasıl yüklenir?

Üyelik Tarihi
24 Mar 2017
Konular
1,018
Mesajlar
2,425
MFC Puanı
4,910
Geliştirici hesabı olmadan iOS 11 Beta nasıl yüklenir?


Apple'ın geliştiriciler için yayınladığı iOS 11 Beta'yı geliştirici hesabı olmadan nasıl yükleyeceğinizi anlatıyoruz. İşte geliştirici hesabı olmadan iOS 11 Beta sürümünün nasıl yükleneceği.

wwdc.png


Apple, WWDC 17
etkinliğinden sonra geliştiriciler için iOS 11 Beta sürümünü indirime sunmuştu. Yıllık ücretli üyelik ile sahip olunan geliştirici hesabı sayesinde iOS 11 Beta 1 güncellemesi direkt OTA üzerinden iPhone ve iPad modellerine yüklenebiliyordu. Peki, geliştirici hesabı olmayanlar nasıl ücretsiz iOS 11 Beta sürümünü yükleyecek?

Geliştirici hesabı olmadan iOS 11 Beta nasıl yüklenir?

1. Adım: Buradaki linke iPhone veya iPad üzerinden tıklayın.
2. Adım: Linke tıkladığınızda; iPhone/iPad, Apple Watch ve Vazgeç seçenekleri çıkacak. Burada iPhone/iPad seçeneğini seçin.
3. Adım: iPhone/iPad seçeneğini seçtikten sonra; "iOS Beta Software Profile" iPhone veya iPad'e yüklenmek istenecek. Yükle seçeneğine basın ve şifrenizi girin.
4. Adım: Profil yüklendikten sonra iPhone veya iPad yeninden başlatılacak.
5. Adım: iPhone veya iPad açıldıktan sonra Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iOS 11 güncellemesini yükleyebilirsiniz.
1496737162_gelistirici-hesabi-olmadan-ios-11-beta-nasil-yuklenir.png
 
Üst