• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gerekirse isimleri söylerim

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Gerekirse isimleri söylerim
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, maçın ardından stad çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, herkesin ve tüm Fenerbahçelilerin Sevgililer Günü'nü kutladı.

Cezasının yeni bittiğini ve ilk defa maç izlediğini ifade eden Yıldırım, "5-0 yendiğimize de mutlu oldum. İlk devre kötü oynadık ama ikinci devre çocuklar toparlandı ve galibiyeti aldılar" dedi.

Dün Gaziantep Havalimanı'nda taraftarlarla yaşadığı olayları hatırlatan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Türk sporunun ileriye gitmesi için tüm paydaşların aynı tavırda ve düşüncede olması lazım. Sizlere değerli basın diyorum. Eğer ben doğru bir şey söylüyorsam siz değerli basının da doğrunun yanında olması lazım. Ama sizler maalesef başta Hürriyet gazetesi olmak üzere bunu yapmıyor. Çok açık söylüyorum artık Hürriyet gazetesi Fenerbahçe düşmanlığını bıraksın. Doğruları yazsınlar. Oradaki bazı şahıslar, Fenerbahçe aleyhine haksız yazılar yazmayı bir an önce bırakmalı. Orada bir kaç kişi var sürekli aleyhimize yazıyor. Bu Fenerbahçe düşmanlığını yapanların isimlerini de yakında söylerim. O yüzden uyarıyorum."

Dünkü olayda bir grup Fenerbahçeli gencin bağırdığını ifade eden Yıldırım, şöyle devam etti:

"Ne diye bağırıyor, yönetim istifa... Ben yanlarından geçiyorum, görmüyorlar ama bağırıyorlar. Niye bağırıyorsunuz diye sordum. 'Başkanım maç bileti 200 lira, alamıyoruz o yüzden bağırıyoruz' dediler. Ben de 'gidin Gaziantep'e ve federasyona bağırın, onlar yaptı ben yapmadım' dedim. Ardından başka bir genç gelip 'Başkanım ne olur Sefa ağabeyi affet' dedi, ben de 'hayır affetmeyeceğim' dedim. Orada polislere de serzenişte bulundum. Neden? Çünkü polis beni tutuyor. Tutmayın beni konuşacağım diyorum beni tutuyorlar. Polisin görevi onları tutmak veya susturmakken beni tutuyorlar. Bugünkü gazetelere bakın, sanki büyük olaylar olmuş gibi yayınlar yapıyorsunuz ama bunlar benim hiç umurumda değil."

Doğru olan şeyi yapıp doğru olan şeyleri söyleyen birisi olduğunu dile getiren Yıldırım, "Türk medyası, sporun düzelmesini istiyorsa biraz kendi üzerine düşen görevi yerine getirsin. Siz görevinizi yapmıyorsunuz, sürekli bir yerlerden bir şeyler çıksın onun üzerinden yorumlar yapalım diyorsunuz. Ben Fenerbahçe'nin kulüpler ve diğer devletle olan ilişkileriyle ilgili konuştum. Sıkıntılarımızı söyledim, nerede medya, niye bunları konuşmuyorsunuz?" diye konuştu.

Medya mensuplarını "yalan haber yapmak" iddiasıyla suçlayan Yıldırım, herkesin daha duyarlı görev yapmasını istedi.

"Tribünde küfür edilmesini istemiyorum"

Yıldırım, "Tribünde küfür edilmesini istemiyorum" diyerek sürdürdüğü konuşmasında şunları kaydetti:

"Fenerbahçe başkanı olarak ben bunu istemiyorum. Eğer siz de bunu istiyorsanız medya da statlarda küfür eden gruplara karşı tavır almalı. Bazı gazetecilerle arkadaş olabilirsiniz ama o arkadaşlıklarla gazetecilik yapılmaz. Bundan sonra tavrım daha değişik olabilir, bunu bilin. Herkesi uyarıyorum, doğru yazın. Doğru olan hiçbir şeye itiraz etmem. Doğruysa kabul eder özür de dilerim. Ama beyefendiler oturup görüp görmeden İstanbul'da oturup yazıyor. Söylenen bilet pahalı ve ağabeyimizi affet ama yazılanlar farklı. Bunlar ayıp, hele büyük gazeteye hiç yakışmıyor. Zaten küçüklere bir şey söylemiyorum. Türkiye'de siyasi, ekonomik ve sporda, her alanda medya bitmiştir. Medyanın saygınlığı kalmamıştır. Sizin artık gazete kağıdından başka bir şeyiniz yok. Sizlerin saygın insanlar olmanız lazımdı ki geçmişte öyleydiniz. Medya mensuplarına herkes saygı duyardı ama maalesef şimdi kimse saygı duymuyor. Biraz da çuvaldızı kendinize batırın, sporun iyiye gitmesini istiyorsanız doğruların yanında olun."
 
Üst