• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
Açıklama:

Ekran Görüntüsü :
0.png


Privacy and Registry Cleaner, tarayıcı önbelleği, tanımlama bilgileri, ziyaret edilen web siteleri, girilen URL'ler, en son belgeler, index.dat dosyaları ve daha fazlası dahil olmak üzere yaygın İnternet ve bilgi işlem izlerini silmenize olanak tanıyan güvenli ve kullanımı kolay bir gizlilik koruma aracıdır. Ayrıca 100'e kadar popüler uygulamanın izlerini kolayca silebilirsiniz. Ayrıca, silinen verilerin üzerine birden çok kez yazma seçeneği de içerir, bu nedenle kolayca kurtarılamaz. Tanımlama bilgisi temizleme özelliği, önemli oturum açma tanımlama bilgilerini silmemeniz için hangi tanımlama bilgilerinin tutulacağını belirlemenize olanak tanır. Ayrıca istediğiniz zaman otomatik silmeyi planlayabilir ve tek bir hızlı tuş vuruşunda tüm tarayıcı pencerelerini gizlemek için patron tuşunu kullanabilirsiniz!

Ayrıca program, hataları ve geçersiz girdileri bulup kaldırarak sistem kayıt defterinizi optimize etmek için bir kayıt defteri tarayıcısıyla birlikte gelir. Geçersiz girişleri düzelttikten sonra sisteminiz daha kararlı olacak ve daha hızlı çalışacaktır. Maksimum güvenlik için Gizlilik ve Kayıt Defteri Temizleyici, onarılan girişlerin bir yedeğini alacaktır. Kayıt defteri yedeğini geri yükle'yi seçerek yazılımı kullanarak yapılan tüm değişiklikleri geri yükleyebilirsiniz.

İndirme :

Kod:
https://www.download3k.com/Install-Privacy-and-Registry-Cleaner.html
 
Üst