• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Göğsümde Atatürk var, başkasına karnım tok

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Göğsümde Atatürk var, başkasına karnım tok



Çektiği videoda sarf ettiği sözler yüzünden Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nden apar topar sınır dışı edilen ve ilk uçakla Türkiye'ye getirildikten sonra linç girişimine uğrayan, ardından tutuklanan Barbaros Şansal, yaşadıklarını bir kitapta yazdı.

Yılbaşında yaşanılan Reina katliamının ardından çektiği videonun ardından KKTC’den sınır dışı edilen ve ilk uçakla Türkiye’ye getirilen, ardından apronda özel güvenliklerinin saldırısına uğrayan ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından cezaevine gönderilen Barbaros Şansal, yaşadıklarını ‘Makam Odası – Linç’ isimli kitapta topladı.



‘GÖĞSÜMDE ATATÜRK VAR, BAŞKASINA KARNIM TOK’

Yaşadığı zor günleri, tüm ayrıntılarıyla ve kendine özgü, aykırı üslubuyla kaleme döken Şansal’ın kitabı Destek Yayınları etiketiyle raflarındaki yerini aldı. Kitabın arka kapağında Şansal’ın yaşadıklarının ipuçları yer aldı: “Yer paspasım verildi ama kovam yok. Bu gece de bir döşeğim var ya artık bana gam yok. Pijama yerine sırtımda linçte yırtılan fanila. Göğsümde koca Atatürk var hâlâ başkasına karnım tok.”









 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
yapılan uygulama yanlıs bu adama ama hak etmedi de diyemiyorum .. ne ilginc bi milletiz her seyimiz üttttt dindar dinde uc vatanperper milleyetçilikte uc . ataturksever onda uc herseyimiz uc ... yokmu bunun ortası ...........

bilmiyorum biz ne ara bu hale geldik 200 sene evveline kadar binlerce yıllık tarihinde destan yazmıs millet şimdi kumda oynuyor .. yazık .
 
Üst