• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gökhan Gönül'ün şanssız gecesi! Kahroldu

Sentinus

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Ağu 2013
Konular
3,490
Mesajlar
10,553
MFC Puanı
7,510
gonul-640.jpg

Dünkü Kasımpaşa karşılaşmasına şüphesiz Gökhan Gönül damgasını vurdu. Kendi kalesine attığı golle Beşiktaş'ın yenilgisinde başrolü oynayan siyah-beyazlı oyuncu, maç sonunda büyük üzüntü yaşadı. 90 dakikanın ardından takım arkadaşları Gökhan'ı teselli etmeye çalıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de tecrübeli sağ beke moral aşılamaya çalıştığı öğrenildi. Bu arada ısınırken sakatlanan Gökhan Gönül, takımını yalnız bırakmamak adına dün iğneyle mücadele etti. Gökhan ile forma rekabeti içinde olan Beck ise yine yedek soyundu. Siyah-beyazlı futbolcu ilk 15 haftada 10. kez ilk 11'de görev yaptı.



FİKRET ORMAN STADI TERK ETTİ

Geçtiğimiz sezon ile bu sezon arasındaki futbol kalitesinden memnun olmadığını her fırsatta dile getiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün adeta çileden çıktı... Takımın etkisiz oyunu karşısında sinirlerine hakim olamayan Orman, ikinci yarının başlaması ile birlikte maçın bir anda 2-1 olmasıyla çok sinirlendi. Oturduğu bölümden kalkıp yukarı çıkan Orman, burada 10 dakika kadar daha mücadeleyi takip etti. Ancak futbolcuların isteksiz oyununun devam etmesi üzerine başkan Fikret Orman, stadı terk etti ve maçın kalan bölümünü izlemedi.
mynet

 
Üst