• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gömlek En Çok Erkeklere Yakışıyor

Üyelik Tarihi
20 Haz 2009
Konular
2,315
Mesajlar
4,689
MFC Puanı
1,680
Hanımlar, her zaman gömlek giyen beylerden hoşlanmışlardır. Gömlek giyen beylerin, hanımların dikkatini neden dolayı çekmiş olmasına dair hala bir sonuca varılmış olmamasından dolayı gömlek için adeta sihirli bir giysi parçası diyebiliriz. Gömlek giyen erkeklerin çekici bir bey olmasından dolayı hanımların, gömlek giyerek şıklığını tamamlayan kişileri beğendiği gibi bir gerçek söz konusudur. Gömlek giymeyi tercih eden beyler her zaman hanımların dikkatini çektiğinden dolayı, gömlekler erkeklerin gardıroplarının olmazsa olmazlarındandır. Olmazsa olmazlar arasında bulunan gömlekler sayesinde erkekler her mevsim şık oluyor, modayı her zaman takip edebiliyor. Gömleğin kullanımının kolay olması, giyen kişiye rahatlık vermesi ve diğer olumlu durumlarda dolayı gömlek giyen kişiler her zaman rahattır.

Gömlek Giyen Kişiler Her Zaman Rahattır

Gömlek, genellikle erkekler tarafından tercih edilen bir giyim eşyası olsa da, hanımlar tarafından da tercih edilmektedir. Spor ve klasik olmak üzere iki farklı modele ayrılan gömlekler, insanların rahatça giyinmesini, şıklığını bu rahatlıkla sağlamasını kolaylaştırmaktadır. Gömlekler erkeklerin giyim eşyası olarak nitelendirilse de, hanımlarında birbirinden güzel gömlek modeli ile şıklıklarını tamamladıkları gözlerden kaçmıyor. En güzel gömlekler ile hanımlar her zaman çekici, seksi, sempatik ve masum bir ifade kazanmış oluyor. Gömleğin modeline, desenine, rengine bağlı olarak değişen bu ifadeler hanımların daha alımlı olmasını sağlıyor.

Gömlek modellerindeki değişikliğin insanın dış görünümü etkilemesi sadece hanımlar üzerinde etkili olmuyor. Ayrıca beyler üzerinde de etkili oluyor. Bir beyin giymiş olduğu gömleğin modeline göre erkeklerin duruşunda dahi bir değişim oluyor. Çekici bir görünüme sahip olmak, biraz ciddi bir ifadeye sahip olmak, gün içinde rahat etmek, sıcak havalarda çok terlememek, her zaman şık bir görünüme sahip olmak ve daha nice farklı nedenden ötürü gömlek giymeyi tercih ediyorsanız, tercihlerinizde oldukça yerinde bir karar vermiş olursunuz.
 
Üst