• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Görevimiz tehlike

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fenerbahçe'de sakatlık problemleri yaşayan ancak alternatifleri olmadığı için zaman zaman geçici tedavi yöntemleriyle sahaya sürülen Gökhan Gönül, Mehmet Topal, kaptan Emre ve Dirk Kuyt, her maç risk alıyor

Sarı-lacivertli ekip geniş bir kadroya sahip olmasına rağmen bazı mevkilerde çok az alternatife sahip. Bu durum, İsmail Kartal'ın işini her hafta biraz daha zorlaştırıyor. Gökhan Gönül neredeyse sezon başında bu yana çok az idman yaparak iğnelerle maçlara çıkıyor. Sürekli yapılan iğne tedavisi, milli futbolcunun ödemlerinin artmasına neden olmuş durumda. Mehmet Topal da benzer sıkıntıyı yaşıyor ve durumu daha kritik. Tecrübeli yıldız, son olarak Beşiktaş derbisine ağır ilaçlar kullanarak çıktı.

Kuyt tam kapasite değil
Emre Belözoğlu ise kronik olarak kas sakatlıkları yaşamasına rağmen maçlara çıkıyor. Bazı maçları tamamlayamayan kaptan, birçok karşılaşmayı ise acı içinde bitiriyor. Dirk Kuyt'ın da devre arasında yaşadığı sakatlık yüzünden pek çok maçta tam kapasite ile oynayamaması sıkıntı yaratıyor. Bu dörtlüye şimdilerde Egemen Korkmaz eklendi. Egemen, sakat olan dizinin üzerine fazla yüklendiği için kıkırdak sorunu yaşıyor.
 
Üst