• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Göster gücünü

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
FENERBAHÇE CEPHESİ:
Ağrıları devam eden Alper Potuk büyük ihtimalle maça yetişecek, sakat olan Emre Belözoğlu ise derbide oynamayacak. Teknik direktör İsmail Kartal, Meireles ile Mehmet Topal'a, Trabzonspor'un ataklarını başlatan Mehmet Ekici ve Erkan Zengin'e boş alan bırakmama görevi verdi. Ayrıca bu ikilinin önü, şut mesafesine girmeden mutlaka kesilecek.

EN ZOR GÖREV ALVES'İN
Top F.Bahçe'ye geçtiğinde Diego'nun önderliğinde hızlı hücumlar yapılacak. Trabzonspor'un en önemli gol silahı olan Cardozo'yu durdurma görevini, sert savunmasıyla Bruno Alves üstlenecek ve bu futbolcunun yüzünü kaleye dönmesini engelleyecek. Hava toplarında da Cardozo'ya vurdurmamak için Alves ve Egemen ikili sıkıştırma yapacak. Fenerbahçe'de forvette ise şu an itibarıyla Emenike oynayacak gibi görünüyor.

TRABZONSPOR CEPHESİ:
Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan zaferle dönmenin hesaplarını yapan teknik direktör Ersun Yanal'ı, en çok Bosingwa'nın durumu düşündürüyor. Önceki akşam kupa maçında sakatlanan Bosingwa'nın az da olsa derbiye yetişme olasılığı var, kesin durumu ise bugün belli olacak. Medjani'nin dönmesiyle eli güçlenen Yanal, kalede Hakan'ın verdiği güvenle de iyice rahatladı.

YÖNETİMDEN ÇIKARMA
Tecrübeli hoca, 4 maçta 1 gol atıp, 3 asist yapan Erkan Zengin'e çok güveniyor. Aynı şekilde Mehmet Ekici'nin her geçen gün yükselen formu da derbi öncesi Yanal'ın umudunu artırıyor. Trabzonspor, Mehmet Ekici, Özer ve Erkan Zengin'in Cardozo'ya aktaracağı toplarla gol bulmayı planlarken, yönetim de derbi için Kadıköy'e çıkarma yapacak. Yönetim, başkan dışında 15 kişiyle protokol tribününde yer alıp takıma destek verecek.
 
Üst