• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Göstermelik Hayatcıklar!

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Göstermelik Hayatcıklar


Online ol, offline ol. Merak et! Sen çevrimiçi değilken insanlar ne yapmış, merak et. Onları gör, onları izle. An'a şahit ol. Yaşadığını kanıtla. Evet, sen yaşıyorsun. Sen varsın. Fotoğraf ekle! Özellikle gülücükler saçtıklarından. Arkadaşlarınla olduğun fotoğraflar. Eğlendiğin, içtiğin, yalnız olmadığın fotoğraflar. Yaşıyorsun, sen yaşıyorsun. Sen hayatı yaşıyorsun. Sen hayattasın. Profilin de bunun kanıtı.

Bakın bana! Bir daha bakın. Ben buradayım. Ben yaşıyorum. Çevrimiçiyim; ama meşgulüm. O kadar meşgulüm ki size bir selam bile yazamam. Ben meşgulüm. Seni dürtecek kadar bile vaktim yok. Ben meşgulüm, sen meşgulsün, o meşgul. Hepimiz o kadar meşgulüz ki internette, hepimiz acayip meşgulüz. Arkadaşlarımla beraberim. Bir sürü arkadaşımla. Ne kadar da çok tanıdığım, yani arkadaşım var. Ben yalnız değilim. Ben varım. Ben önemliyim. Ben ben'im. Ben sen değilim. Ben özelim. Ben dünyanın merkezindeyim. Şu dünyadaki en önemli kişi benim. Benim sevgim gerçek sevgi. Benim acılarım gerçek acı. Benim nefretim gerçek nefret.

Ben gerçeğim. Ben varım. Ben yaşıyorum. Ben güzelim. Ben'ler içinde en ben yine benim. Kıskanın beni. Bana imrenin. Ben güçlüyüm, ben güzelim, ben zenginim. Ben sahibim. Sen ben olmak istiyorsun. Sen benden aşağıdasın. Ben senin üstündeyim. Listenin en yukarısındaki benim. En çok benim paylaştıklarım beğenilir. En çok doğum günü mesajı alan benim.

Neden mi? Çünkü ben benim. Ben hiçbir zaman ölmeyeceğim. Ben her zaman var olacağım. Ben her zaman ben olacağım. Toprağın altına, mezarın içine girmeyeceğim. Daha çok gencim. Ölüm benden çok uzak, bunu düşünmem için daha çok erken. Ben yaşıyorum. Önemli olan bu.

Beni izleyin. Beni gözleyin. Beni beğenin. Beni kıskanın. Benden nefret edin. Kısacası beni ben edin. Meşgul olsam bile bana selam gönderin. Çok gururluyum. Fazla gururlu. Beni dürtün. Beni sevin. Bana değer verin. Beni var kılın. Çünkü yalnızım. Ben yalnızım. Ben ölümlüyüm. Bir gün toprak altında çürüyeceğim. Ben öleceğim. Ben bensiz kalacağım. Koca dünya bensiz kalacak. Korkuyorum. Bana sarılın. Lütfen bana sarılın…



 
Üst