• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Göz Çevresi İçin Bakım Nasıl Olmalı?

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Göz Çevresi İçin Bakım Nasıl Yapılır?


Göz çevresi biz kadınlar iin oldukça önemli bir bölgedir güzel gözlerinizin çevresinin bakımına özen gösterirseniz daha sağlıklı ve güzel bir görünümünüz olacaktır.

Göz çevresi diğer bölgelerimize daha farklı bir dokudur.Göz çevresindeki Hassaiyet Daha çok bu yapısından ileri geliyor derimizin diğer bölgelerinde yağ bezemiz fazla iken göz çevremizin çevresinde çok fazla yağ bezeleri bulunmuyor.

Bunun Nedeni de kendi kendini yenileyen bir doku kıvamında değil.Bu yüzdende sürekli olarak temizlenmesi, sürekli olarak neminin yağının alınması tabi ki göz çevresinde hasarlanmaya yol açabilir.Göz çevresindeki şişmeler olsun yada torbalanmalar olsun veyahut kırışmalar olsun hep bunların sonucunda oluyor.

Göz çevrenizi temizledikten sonra uygun bir nemlendirici sürülüp yatmak şeklinde bakım uyguluyabilirsiniz.Ayrıca Bunun dışında göz çevresinde kırışıklıklara neden olmamak için gözlük gerekiyosa gözlük kullanmak veya lens kullanmak, kısarak gözlerimizi bakmamak, güneş ışıklarına karşın mutlaka güneşten koruyucu gözlük kullanmak gibi önlemler sayılabilir.Göz çevresini temizlerken dikkat edeceğimiz şeylerden biri çok fazla tahriş etkisi yaratan şeyleri kullanmamak da göz ve göz çevrenizin saülığı için oldukça önemlidir.


 
Üst