• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güçlü Bilgisayar Optimizasyon Aracı : TweakPower X32/X64

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
Açıklama:

TweakPower, sizin ve ailenizin tüm bilgisayarlarının optimum hız ve verimlilikte çalışmasını sağlamak için tasarlanmış hepsi bir arada bir pakettir. TweakPower, kullanıcıların işletim sistemlerinde ve programlarında optimum performans için ince ayar yapmalarına olanak tanıyan akıllı bir yazılım aracıdır. TweakPower, bilgisayarlarının performansını ve güvenliğini artırırken kullanıcıları PC sorunlarından korur. TweakPower, süper hızlı uygulama yükleme süreleri elde etmenize, daha hızlı çalışmanıza ve oyunlarınızın daha sorunsuz çalışmasını sağlamanıza yardımcı olan gelişmiş performans iyileştiricileri içerir. Artık temiz bir bilgisayara sahip olmak her zamankinden daha kolay. TweakPower, kayıt defterinizi yenilerken ve büyük disk alanı gereksizlerden silerken Windows'u, programı ve tarayıcı karmaşasını hızla kaldırabilir. Ayrıca, kullanımı kolay sihirbazları ve tanılama araçları, bilgisayarınızdaki güvenlik açıklarını ve hataları bulmanıza yardımcı olur.

Windows'u özelleştirin

Sistem Ayarları - Windows'u ihtiyaçlarınıza göre daha iyi özelleştirmek için sistemin, giriş cihazlarının, sürücülerin, uygulama programlarının ve efektlerin ayarlarını değiştirin.
İletişim - Internet Explorer, Firefox ve bağlantılarınızı ihtiyaçlarınıza göre özelleştirin ve bilgisayarınızı seçtiğiniz bir zaman sunucusunun atomik saati ile senkronize edin.
Windows'u Özelleştirin - Windows'a kendi stilinizi verin. Renkler, pencere çerçeveleri, simgeler, düğmeler, başlangıç ve oturum açma ekranı, başlangıç menüsü, masaüstü ekranı, gezgin ve oturum açma dahil olmak üzere Windows'un görünümünü özelleştirerek Windows arayüzünü özelleştirin.

Temizlik

Daha fazla kararlılık sağlamak için gereksiz dosyaları kaldırın, kayıt defterini temizleyin, internet izlerini silin ve bilgisayarınızı optimize edin.

Gizlilik

Güvenlik - Bilgisayarınızı Windows'un güvenlik özellikleriyle koruyun. Güvenlik duvarı, birleştirme, otomatik güncellemeler, kullanıcı hesabı kontrolü ve güvenlik merkezi ayarlarını yapılandırın ve yönetin.Hassas verileri sabit sürücüden kalıcı olarak silin, son derece gelişmiş Gelişmiş Şifreleme Standardı (AES şifreleme) kullanarak dosyaları şifreleyin ve orijinal dosyaları güvenli bir şekilde silin, ekran, yazıcı, ağ ayarlarını kontrol edin ve 'AnitSpy' gizliliğinizi koruyun.

PC Optimizasyon Modu

Ekonomi Modu - İşlemcinin güç tüketimini azaltarak, gereksiz arka plan işlemlerini kapatarak ve dahili ve harici aygıtlar tarafından tüketilen gücü azaltarak pil ömrünü önemli ölçüde uzatır.
Oyun Modu - Tek tıklama, 70'in üzerinde gereksiz işlemi kapatarak daha hızlı gezinme, oyun oynama ve videolar için gücü serbest bırakır.

Sistem bakımı

Sistem Bakımı - Programları otomatik başlatma, Otomatik Oynatma ve Zamanlanmış görevleri yönetme, kaldırıcı programları kaldırma veya değiştirme, disk hatalarını giderme ve tipik Windows sorunlarını giderme.
Bilinen Windows sorunlarının büyük çoğunluğunu düzeltmek için Windows Onarım Bölümü (Fix-It-Tools).
Veri yedeklemeleri - TweakPower tüm optimizasyonları kaydeder. TweakPower'daki tüm değişiklikler buradan geri alınabilir. Geri yükleme noktaları, bilgisayarın sistem dosyalarını ve ayarlarını daha önceki bir duruma geri yüklemenizi ve kayıt defterinin tam bir yedeklemesini veya geri yüklemesini gerçekleştirmenizi sağlar.

Eklentiler

Dosya Ayırıcı, herhangi bir boyuttaki dosyaları birden çok dosyaya bölmenize, tüm sistem ayarları ve aygıtları hakkında hızlı ve kolay bir şekilde bilgi edinmenize, Turbo modunda kayıt defterine göz atmanıza ve önemli sistem yardımcı programlarına genel bir bakış elde etmenize olanak tanır.

Birleştirme - Programların yükleme süresini kısaltır, dosyaların açılmasını ve kopyalanmasını hızlandırır ve programların ve oyunların daha sorunsuz çalışmasını sağlar.

TaskManger - Çalışan programları yönetmek, işlemci kullanımını görüntülemek ve kullanımdan tasarruf etmek ve aktif programlar üzerinde tam kontrol sağlamak için kullanılır.

Tek Tıkla Bakım ve Otomatik Bakım - Bilgisayar sorunlarını çözer ve tek tıklamayla programların ve oyunların performansını otomatik olarak artırır.

Kıyaslama

Performans endeksi (Windows Deneyim Dizini) size bilgisayarınızın gücünü gösterir. En önemli donanım bileşenlerinin (işlemci, RAM, grafik kartı, sabit disk) performans verileri belirlenir ve daha sonra 1,0 - 7,9 puan ile derecelendirilir. Bilgisayarın genel sıralaması, en düşük kısmi derecelendirmeden elde edilir.

Yazılım ve Donanım Bilgileri

Donanımınız, sistem bileşenleriniz ve yazılım ortamınız hakkında ayrıntılı bir genel bakış edinin.

Ekran Görüntüleri :

tp1e-1066x755.png

tp2e-1067x753.png

tp3e-1058x752.png

tp4e-1064x752.png

tp5e-1066x752.png


İndirme (Resmi Web Sayfası) :

Kod:
https://kurtzimmermann.com/index_e.html#features6-2
 
Üst