• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güçlü değilsin Emenike

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
"İlk yarıda sadece 2 gol attın. Bütün maçlarını defalarca izledim. Güçsüzlüğün yüzünden rakiplerine üstünlük kuramıyorsun"

Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren F.Bahçe'de Emmanuel Emenike'ye özel muamele var. Takımdan ayrılacağı, yerine başka golcü alınacağı konuşulan Nijeryalı futbolcunun üzerine titreyen, ona 'bebek' muamelesi yapan teknik direktör İsmail Kartal, ağzındaki baklayı çıkardı. İsmail Kartal, "Senin sorunun güçsüzlüğünde. Sezonun ilk yarısındaki bütün maçlarını izledim, rakiplerin karşısında çaresiz kalıyorsun. 2 golde kalman da bunun kanıtı. Önceki yıllarda topu aldınmı buldozer gibi rakiplerini eze eze giderdin. Şimdi topu ayağına alıp, geri çekiyor ve duruyorsun. Güçsüz olduğunda sen bir hiçsin" diyerek önce oyuncusunu silkeledi, sonra reçeteyi açıkladı. Kartal, bu açıklamayı yaparken kaçırdığı birkaç golü de kendisine hatırlattı.

Ben ona güveniyorum
Tecrübeli hoca, "Eskisi gibi, fırtına gibi esmek, goller atmak elinde. Sen sadece söylediklerimi yap, güçlenmek için sana verdiğimiz özel programı harfiyen uygula. Duygusal bir oyuncusun. Futbolda duygusallığa yer yok. Göreceksin sezonun ikinci yarısında bambaşka olacaksın. Güçlü bir Emenike'nin geçemeyeceği defans, gol atamayacağı takım yok" diyerek moral verdi. Hocasının sözlerini dikkatle dinleyen, hatırlattığı kaçırdığı goller için hak veren Emmanuel Emenike, "Hocam haklısınız. Ben de eski Emenike olmak istiyorum. Bir sorun var biliyorum ama teşhis edemiyordum. İkinci yarıda hırslı, savaşan, goller atan bir Emenike sözü veriyorum" diye konuştu.
 
Üst