• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gülümse Yeter - Bölüm Özetleri

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
Bu konu altından paylaşılacak.

1. Bölüm

Her şey mütevazi bir aile olan Civan ailesinin tek oğulları Sarp'ın eğitimini tamamlayarak Amerika’dan dönmesiyle başlar. Uçaktan iner inmez bir tesadüf eseri Özdemir ailesinin küçük kızı Yasemin’le karşılaşan Sarp’ın hayatı, bir daha eskisi gibi olmamak üzere değişir. Ertesi gün evlenecek olan Yasemin de son hazırlıklarını tamamlarken başına geleceklerden henüz habersizdir. Aynı gün, 30 senedir aynı yerde şoförlük yapan Sarp’ın dedesi Hasan Efendi de işinden kovulur. Sarp’ın bilmediği ise dedesi Hasan Efendi’yi kovanın Yasemin’in babası Lütfü Bey olduğudur. Lütfü Bey, kimseye söylemese de başı şirketiyle derttedir ve bütün servetini kaybetmek üzeredir. Kızı Yasemin’i zengin bir aileyle evlendirmek istemesinin altında bu maddi zorluklar yatmaktadır. Sonunda korktuğu olur ve tam da kızını evlendirdiği gün iflas ettiği haberini alır. Büyük umutlarla planlanan evlilik tehlikeye girmiştir.

2. Bölüm

Yasemin'in Sarp'ın yıllardır aşık olduğu Gül'ün kardeşi çıkması işleri Arap saçına çevirir. Sarp bütün bu kargaşanın içinde Gül'e açılmayı kafasına koyup, onu yemeğe çıkartır. Öte yandan, Yasemin’in ‘’eski’’ kocası Cem, Sarp ve Yasemin’in tanışıklığından habersiz, bir biçimde Sarp’a iş teklif eder. Bütün bunlar yaşanırken beş parasız kalan Özdemir’ler paçayı kurtarma çalışmaları yapmaya başlar. Lütfü’nün fikriyle Amerika’ya kaçma planları yapan aile, en fazla havaalanına kadar ilerleyebilir.

3. Bölüm

Özdemir'lerin Civan'ların evine yerleşmesiyle her iki aile için de bol atışmalı-çatışmalı biraz da aşk soslu bir dönem başlamıştır artık... Ayten ve Ahmet, Lütfü ve Nermin’e cephe alırken Hasan da aralarında bir hakem gibi kalıp durumu yönetmeye çalışır. Yıllarca Gül’ün hayaliyle yaşayan Sarp, Gül ve ailesinin evlerine yerleşmesiyle bir yanda büyük heyecan yaşarken bir yandan da Yasemin’in ortalığı karıştırmaları ve şımarıklığıyla uğraşır. Gül ise birlikte çalıştığı Kemal’in ilgisine karşılıksız kalamaz ve aralarındaki çekim Gül’ün ayaklarını yerden kesmeye başlar. Sarp'a iş teklif eden ama reddedilen Cem ise Sarp’ın ders vereceği üniversiteye bağış yaparak onu şirketinde çalışmaya zorlar. Amerika’ya gitme kararında ısrarcı olan Lütfü, uçak biletlerini Hasan Efendi’ye aldırır ama bu hayali akşam yemeğinde gelen büyük haberle ikinci defa sekteye uğrayacaktır.
 
Üst