• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Günlük Hava Durumu (11.03.2013)

Üyelik Tarihi
31 Ocak 2013
Konular
2,686
Mesajlar
4,928
MFC Puanı
180
METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç Ege, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güneyli yönlerden hafif ara sıra orta, iç ve batı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.
UYARILAR
BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Edirne ve Kırklareli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BURSA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 22
EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı 22
GOKCEADA Parçalı ve çok bulutlu 18
ISTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 19
EGE Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren İzmir, Manisa, Uşak ve Kütahya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.
A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu 17
DENİZLİ Parçalı bulutlu 22
IZMIR Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 22
USAK Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 19
AKDENİZ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Antalya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA Parçalı ve çok bulutlu 19
ALANYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20
ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18
ISPARTA Parçalı bulutlu 12
İÇ ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi ile Nevşehir, Niğde ve Kayseri çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17
ESKISEHIR Parçalı çok bulutlu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17
KARAMAN Parçalı ve çok bulutlu 17
NEVŞEHİR Parçalı çok bulutlu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16
BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BARTIN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 22
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 18
KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 22
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
AMASYA Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 20
ORDU Parçalı ve çok bulutlu 17
SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 24
TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 21
DOĞU ANADOLU Parçalı, kuzeyi çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kuzeyi ile Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Malatya ve Iğdır çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
ELAZIG Parçalı zamanla çok bulutlu 15
ERZINCAN Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde ve gece saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmur, yüksekleri kar yağışlı 8
ERZURUM Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kar yağışlı 2
VAN Parçalı bulutlu 7
GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
BATMAN Parçalı bulutlu 17
DİYARBAKIR Parçalı bulutlu 16
GAZİANTEP Parçalı bulutlu 17
ŞANLIURFA Parçalı bulutlu 18
DENİZLERDE HAVA
Fırtına beklenmiyor.
KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutu, aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, yarın (Salı) sabah 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5, yarın (Salı) sabah batısı güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga:1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.
EGE Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Orta Ege sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, güneyi güney ve güneydoğudan 3 ila 5 ilk saatlerde 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, ilk saatlerde 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan, batısı kuzeydoğudan, Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatıdan, öğleden sonra güneydoğudan, akşam saatlerinden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan, doğusu güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: iyi.​
 
Üst