• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Tuzlaspor - Başakşehir: Maç Sonucu 2

İddaa programında günün en çok tercih edilen maçı Türkiye Kupası bülteninde bulunan Tuzlaspor - Başakşehir mücadelesine bahis yapan Misli üyelerinin %61’i konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli com Yorumcusu Caner İşbeğendiren’in Tercihi

Süper Lig yolunda önemli işler yapan Tuzlaspor’un son dönem performansı pek de iyi değildi. Kupada rakip Başakşehir olunca, takım savunmasının önemi daha da ortaya çıkıyor. Başakşehir’de lig odaklı bazı isimlerin dinlenmesi muhtemel. Okan Hoca yine de ideal kadroyu fazla bozmak istemez. İlk 45 dakikanın dengeli ve az gollü geçmesi kuvvetle muhtemel. İlk yarı 1.5 altı seçimini değerlendireceğim.
Beşiktaş - Rizespor: Maç Sonucu 1

İddaa programının Türkiye Kupası bülteninde günün öne çıkan ikinci maçı Beşiktaş - Rizespor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %43’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli com Yorumcusu Ertan Süzgün’ün Tercihi

İki takım geçen hafta ligde karşılaşmış Beşiktaş, rakibini 6-0 mağlup etmişti. Çaykur Rizespor’da oyuncular daha dikkatli olacaktır. O maçta çok fazla bireysel hata yapılmıştı. Karşılıklı goller izleriz.

Real Madrid – Kızıl Yıldız: Maç Sonucu 1

Günün öne çıkan son karşılaşması Euroleague bülteninde yer alan Real Madrid – Kızıl Yıldız mücadelesi oldu. Bu maçı kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %94’ü karşılaşmada Real Madrid’in kazanacağını düşünüyor.
Misli com Yorumcusu Gökhan German’ın Tercihi

Real Madrid geçen hafta evinde Milano'ya kaybetti. Son dönemde çok iyi oynamıyorlar. Randolph'un sakatlığı ve Campazzo'nun gidişi onları etkiledi. Llull'un da sakatlığı devam ediyor. Kızıl Yıldız da Fenerbahçe'ye son saniye basketi ile mağlup oldu. Jordan Lloyd ve Simanoviç'in sakatlıkları sürüyor. İki takımın da hücumda sorunları var. Çok skor çıkacağını düşünmüyorum. 158.5 barajından alt tercihini öneriyorum.
 
Üst