Bizi çözmek keşke bu kadar kolay olsa??Matematiksel Cevaplandıralım Soruyu ;
A + B = C ise
C - B = A
C - A = B 'dir
A, B ve C'nin nicel büyüklük sıralaması nesnelerin büyüklüğüne göre
Ayna > Çanta > Anahtar olacağından ;
C= Ayna
B= Çanta
A = Anahatar ve yapılan cebirsel toplama ve çıkarma ise kadın'nın kendisini temsil eder.....
Bu durumda ;
A + B + C = 1 (daima bir sayısına eşit olup, olumluluk evrensel katsayısıdır) Eğer toplam sıfır ise , o kadın mefta olmuştur, bir sayısından farklı bir değer ise değer toplamı kadını temsil etmez, temsil ettiği biz erkeklerdir.Toplam bir sayısının altında ondalıklı bir sayı ise bu durum o kişinin ergen yada çocuk olduğunu gösterir.)
Ve bu mesajı yazanın matematiksel düşüneceğim diye "kayışı kopartığı" anlamına gelir.
Sabırla okuduğunuz için sizlere teşekkür ederim
Çözdükçe değer kaybediyor??Zor iş kadınları anlamak ve çözmek ben bile çözemiyorken .)
Herhalde "bekar" olmamın bir etkisi olduğundandır.Eğer evli olsaydım (inşallah olur) o zaman bu matematiksel ifadeyi 2.dereceden difransiyel denklem şekline getirirdim çözümünü de ispatlı yapmaya çalışırdım.Şimdilik bunla idare edin olmaz mı?Bizi çözmek keşke bu kadar kolay olsa??
Bu konuyu bide felsefik açıdan ele almış olsak sonuç değişir mi değişmez mi???Herhalde "bekar" olmamın bir etkisi olduğundandır.Eğer evli olsaydım (inşallah olur) o zaman bu matematiksel ifadeyi 2.dereceden difransiyel denklem şekline getirirdim çözümünü de ispatlı yapmaya çalışırdım.Şimdilik bunla idare edin olmaz mı?
İşi felsefe boyutuna çekersen, o zaman işler sarpa sarar da içinden çıkılmaz hale gelir. (zaten kayış kopmuş, bir de bunu ele alırsak, motoru (beyni) haraletten yakarız ki bu tek yönlü bir işlemdir, geri dönüşü de yoktur.)Bu konuyu bide felsefik açıdan ele almış olsak sonuç değişir mi değişmez mi???
Bilimsel ele al demedim madem matematiksel olarak bi açıklaması var felsefi yönden de olabilir diye düşündüm tâbi ki latife idi??İşi felsefe boyutuna çekersen, o zaman işler sarpa sarar da içinden çıkılmaz hale gelir. (zaten kayış kopmuş, bir de bunu ele alırsak, motoru (beyni) haraletten yakarız ki bu tek yönlü bir işlemdir, geri dönüşü de yoktur.)
Matematiksel olan bir ifadenin mutlaka bir felsefi açıklaması da vardır da ben, kaçak dövüşüyorum (çamura yatma, kıvırma)Bilimsel ele al demedim madem matematiksel olarak bi açıklaması var felsefi yönden de olabilir diye düşündüm tâbi ki latife idi??
Felsefe mantık zaten oradan matematiğe bağladık mı bide üstüne birkaç tane fiziksel figür de ekleyip karıştıralım bakalım ortaya ne çıkacak???Matematiksel olan bir ifadenin mutlaka bir felsefi açıklaması da vardır da ben, kaçak dövüşüyorum (çamura yatma, kıvırma)
Örneğin matematik'de "Mantık" diye bir alt bölümü vardır.Bu alt bölüm'de ve, veya , ise, eğer gibi felsefi bağlaçlarla matematik ilişkilendirilir.
Ne yaptınız ya....!!!! Sanki ortaya karışık salata gibi bir şey yada Frenkestyn bir canavar çıkıverdi ..... (ürktüm/tırstım doğrusu.....!!!)Felsefe mantık zaten oradan matematiğe bağladık mı bide üstüne birkaç tane fiziksel figür de ekleyip karıştıralım bakalım ortaya ne çıkacak???