• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hakemi arayan yandı

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Türk futbolunun 1 numarası konuştu: "Hakem hatası gören, maçını kaybeden hemen Federasyona üşüşüyor. Köşedeki bakkal gibi olduk."

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, LİG TV Genel Müdürü Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı. 2 saat süren programda Türk futbolunu yöneten Demirören birçok önemli konuya değindi. İşte Demirören'in Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, hakem atamalarından, Felipe Melo'ya kadar pek çok konuda yaptığı açıklamalar...

HAKEMİM BİR TEK ALLAH'TAN KORKAR
"TFF'yi iyi yönetiyoruz. Cesur ve kararlıyız. Hakem hatasını gören, maç kaybeden TFF'ye üşüşüyor. Köşe başındaki bakkal gibiyiz. Türk futbolunun lideri biziz. Eksikler tabii ki olacak. Almanya, İspanya ve İngiltere'de çok daha fazla hakem hataları oluyor ama onlar konuşmuyor hep ileri bakıyorlar. Hakem hatası oyunun doğasında var. Benim hakemlerim Allah'tan başka hiçbir şeyden korkmaz. Çıkar maçlarını yönetirler"

SİYASİLERİN FUTBOLU SEVMESİ AVANTAJ
"Riva'da 200 dönüm araziyi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize verdi. Buraya futbol sahaları yapılacak. Futbol Lisemiz de faaliyete geçiyor. Müzeyi de buraya yapacağız. Deporlardan ödülleri kupaları bulduk. Futbolun geçmişine sahip çıkıyoruz. Biz çok şanslıyız çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç futbolu çok seviyor. Siyasetin bu desteği sayesinde biz de yolumuza daha güçlü şekilde devam ediyoruz"

HACIOSMANOĞLU'NA SAVCILAR BAKMALI
"Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı arıyor. Biz buna ceza vereceğiz. Yine ararsa yine ceza vereceğiz ama bu cezalar yeterli değil. Bizim verdiklerimiz bir yere kadar. 6222'nin devreye girmesi lazım. Savcıları göreve çağırıyorum. Sadece İbrahim Bey için değil her yönetici için. Şimdi diğer başkanlar da arar, en son futbolcu aramaya kadar gider bu iş. Bunun altından nasıl kalkacağız"

HAKEMİ ARAYANLARA AĞIR YAPTIRIM YOLDA
"Cuma günü yönetim kurulumuz ile bir toplantı gerçekleştireceğiz. Hakemleri telefonla arayanlar hakkında yaptırımlar ağırlaşacak. Hiçbir hakemim telefon numarasını değiştirmeyecek. Sadece arayan olursa telefonu kapatacaklar. Biz de hakemleri perşembe günü açıklamaya devam edeceğiz"

UEFA'YA SORDUM DEĞİŞTİRME DEDİLER
"İBRAHİM Hacıosmanoğlu, Bülent Yıldırım'ı aradı. Yıldırım telefonu kapattıktan sonra hemen beni arayıp söyledi. Alternatifleri düşündük. Üç alternatifimiz vardı: Maçı ertelemek, hakem değiştirmek ya da aynı hakemle devam etmek... Biz aynı hakemle devam etme taraftarıydık. UEFA'ya sordum, onlar da aynı şeyi söyledi. Bülent Hoca da çıktı o ortamda mükemmel bir maç yönetti. Alnından öpmek lazım" İSTEMEDİĞİMİZ

SEYİRCİYİ AYIKLADIK
"Passolig sistemiyle sonuna kadar devam edeceğiz. Bu sistemde kötüler ayıklanıyor. Kavga edenlerin, küfredenlerin yüzde 80'i artık stada gelmiyor. 800 bini geçti Passolig alanların sayısı. Önceden bedava bilet alanlar vardı, şimdi bunlar gelmiyor. Biz de bu durumdan çok mutluyuz. Passolig aslında basit bir sistem. İnsanlar alıştıkça sıkıntılar aşılacak"

DEPLASMAN YASAĞI KALKMALI
"Dört Büyük Kulüp arasında uygulanan deplasman yasaklarının bizimle alakası yok. Öncelikle kulüpler kendi aralarında anlaşmalı, İl Güvenlik Kurulu onay vermeli. Bence kalkması lazım. E-bilet geldi, Passolig geldi, 6222 harfiyen uygulanırsa zaten cezaya gerek de kalkmaz. Yasaklar da kendiliğinden kalkar"

AİLEM DE 'YETER DEMİRÖREN' DİYOR
"Herkesin hayalini kurduğu şeyleri yaptım. Tabii ki hatalarım da oldu. Eleştirilere açık bir insanım. İlk eleştiriyi de babamdan (Erdoğan Demirören) alırım. Ailemden destek alıyorum ama en son onlar da "Yeter Demirören" diyorlar."

HAVUZU SİSTEMİNİ KİMSE BOZAMAZ
"F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım havuzdan çıkabileceklerini söyledi. Böyle bir şey mümkün değil. Hiçbir kulüp ihale süresinin sonuna kadar havuzdan çıkamaz. Daha önce birkaç kulüp bunu yapmaya çalıştı, maçlarını yayınlatamadılar. Yayın ruhsat hakkı Türkiye Futbol Federasyonundadır"

KİMSE BİZİ İDARE ETMEYE KALKMASIN
"Türkiye Futbol Federasyonu, Türk futbolunun lideridir. Türkiye'de futbolu ben ve ekibim idare ediyoruz. Herkes bunu kabul etsin. Kimse dışarıdan bizi idare etmeye kalkmasın. Kulüp başkanları ve yöneticiler laflarının gittiği yeri görmeli. Taraftara oynamasınlar. Cesur ve kararlıyız, misyonumuz var. Kimseden de kormuyoruz"

FELİPE MELO MUHATABIM DEĞİL
"Melo konusunda hata yapmadım. Melo benim muhattabım değil, ben de onun muhattabı olamam. O Galatasaray'ın değerli bir futbolcusu, ona saygım var. Eminim onun da bana karşı saygısı vardır. Kamuoyunda Melo'nun benimle problemi varmış gibi bir algı oluşturuldu. Böyle bir şey yok"

KARADENİZ'İN ENİŞTESİYİM
"Ben bütün kulüplere eşit mesafedeyim. Ben aile büyüğüyüm, el uzatmak zorundayım. Ben Beşiktaşlıyım ama konumum gereği tarafsızım. Galatasaray ve Fenerbahçe büyük camialar. Fenerbahçe Başkanıyla yemek de yerim, tatile de giderim. Eşim Oflu, Trabzonlu. Ben Karadeniz'in eniştesiyim, neden Trabzon'a bir kastım olsun. İnegöllüyüm neden Bursaspor'a bir kastım olsun"

MHK BAŞKANINI KULÜPLER SEÇSİN
"Türk futbolunun iyi durumda olmadığı söyleniyor. Buna sebep olarak da hakemler gösteriliyor. Yıldırım Demirören gelip geçer, kulüpler kalır. O zaman buradan söylüyorum, kulüpler seçsin MHK'yi. Ama yapamazlar. Aralarında anlaşamazlar. Sorunlar büyür"

ORMAN'LA KONUŞTUM BİR LOCA ALACAĞIM
"Başkan Fikret Orman'la konuştum. Kulüpten alacaklarım üzerine de konuştuk. O konu da sonuçlanacak. Yeni stattan loca alacağım"

TURKUVAZ MEDYAYA TEŞEKKÜR EDERiM
Türkıye Kupası su an 83 takımla oynanıyor. Türkiye Kupası tüm ülkede oynanıyor. Galatasaray, Wesley Sneijder'i, Besiktas Demba Ba'yı götürüyor. Böylece futbolseverler dünyaca ünlü oyuncuları kendi sehirlerinde izleme fırsatı yakalıyor. Bu açıdan kupa bizim için çok önemli. Statüsü için yayıncı kurulus olan Turkuvaz Medya'ya danıstık. ATV, A Haber ve A Spor'a tesekkür ediyorum. Bu heyecanı tüm Türkiye'ye tasıyorlar"

KULÜPLER AZ ÖDESİN
"Kupa takımlar için yük degil. Eskiden hiç ödül yoktu. Biz finale 5 milyon TL ödül koyduk. Kazanan yüzde 60'ını kaybeden yüzde 40'ını alacak. Futbolcuların maç bası paraları konusuluyor. Kulüpler sözlesmelerini buna göre ayarlasın. Kupa maçları için daha az maç bası ödesinler. Sözlesmeleri buna göre hazırlasınlar"
 
Üst