• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hangi Burç Neden Aldatır?

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Koç: Her dediğini yapmanız; size sahip olduğunu avucunda olduğunuzu düşündürmeniz; başkalarıyla ilgilendiğinizi fark ettirmeniz; kıskançlığınız ve sahipleniciliğiniz; bıkması için yeterli.

Boğa: Zor ayrılır. Seksüel isteksizliğiniz; finansal güvensizlikleriniz; maddi kararlarınızın sık sık yanlış çıkması; birikim sağlamamanız; çok harcamanız; güvenliğe dönük düşünememeniz ve davranamamanız... Doğru ve dürüst olmayan tutumlarınız, ayrılmak istemesi için yeterli, gerekli ve önkoşul..

İkizler: Korumacı; sahiplenici ve kıskanç olmanız yeterli. Bir dakikada unutur.

Yengeç: Kaçarsanız kovalar, kovalarsanız kaçar. Kovalamanız; düş kırıklığına uğratmanız; incitmeniz; düşündüğü gibi biri olmadığınızı belli etmeniz; eleştirel, şefkatsiz ve hırçın tavırlarınız; O’nun kızgınlıklarını körükler ve anında soğumuş hisseder.


Aslan: Gururunu zedelemeniz; hatalarından bahsetmeniz; eleştirmeniz; desteklememeniz; alkışlamamanız; takdir etmemeniz çekip gitmesine sebep olur ve bir daha da kolay kolay geri dönmez.

Başak: Dikkatli, özenli, akıllı ve sevecen olmamanız yeterli. Entelektüel birikiminiz ve kültürel yeterliliğiniz de yoksa çok çabuk kaybedersiniz. Geri dönmez. Ancak kalbinizi de kırmaz.

Terazi: Modern, popüler, bakımlı ve saygın olmamanız yeterli. Nezaketini bozmamak için, konuşmadan terk edecektir.

Akrep: Kontrolü ya O’ na bırakmalısınız ya da elinizden bir saniye bile bırakmamalısınız. Kontrolü kaybetme duygusunu yaşaması; ayrılmak ve sizi acılar içinde bırakmak için yeterli.

Yay: Gezmekten hoşlanmamanız; başka kültürlere ilgi duymamanız ve akıllı biri olmadığınızı fark ettirmeniz yeterli. Buna ego katliamını da eklerseniz, her zamanki hızıyla Yay uzaklaşacaktır.

Oğlak: En zor ayrılan burçtur. Eğer sizi yeterince benimsemişse! Ailesi hakkında olumsuz konuşmalarınız; maddi güvenligini zora sokmanız; işinde desteklememeniz; finansal konularda savruk ve düşüncesiz davranmanız yeterli. Elbette hepsi bir arada olmak koşuluyla!

Kova: İstemediğinizi belli etmeniz, söylemeniz veya hissettirmeniz yeterli. Bunlar yoksa kısıtlamanız; hesap sormanız; müdahale etmeniz; arkadaşlıklarına karışmanız; ağır sözlerle terk edilmenize rahatlıkla sebep olur.

Balık: Aldatmak için sebebe gereksinimi yoktur; çünkü sebepleri her an değişebilir. Ayrılmak için de, duygusal dünyasını azcık sarsacak herhangi bir somut olay yeterlidir. Gerçek sebep, kendi çıkarına daha uygun bir durum yakalamış olmasıdır!
 
Üst