• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hangimiz Sevmedik - Bölüm Özetleri

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
Bu konu altından paylaşılacak.

1. Bölüm

Aynı mahallede büyüyen Adile ve Münir, çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Ancak talihsiz olaylar sonucu ayrılmak zorunda kalır ve farklı kişilerle evlenirler. Kaderleri bir gece de değişen ikili için, artık 35 yıl boyunca değişmeyecek tek şey vardır. Birbirlerine olan öfke ve nefretleri... Ancak yıllar sonra Adile'nin oğlu Tarık'la Münir'in kızı Itır'ın gizlice evlenir. Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde engel olur bu gerçeğin ortaya çıkmasına.

2. Bölüm

Münir ve Adile, mahallelinin organize ettiği akşam yemeğinden sonra bir daha yollarının kesişmeyeceğini düşünürlerken Şener, ikiliyi hiç olmadık bir şekilde ortak etmiştir. Adile ve Münir, çocukları için ofis ve muayenehane olarak kullanmak istedikleri dairede ortaktırlar artık. Her ikisi de bunun hesabını sormak için Şener’in yakasına yapışırlar.
 
Üst