• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hep daha yükseğe

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fenerbahçe durdurulamıyor! Lidere Karabük de 'dur' diyemedi. 7’de 7 yapan Kanarya, üst üste 4. deplasmanından da zaferle ayrılıp zirvedeki yerini perçinlerken, haftaya Kadıköy’de ağırlayacağı Trabzonspor’a mesaj gönderdi. Goller, doğum günü olan Selçuk ile Emenike’den geldi

Geçen hafta Kasımpaşa'yı süper bir futbolla 3'leyerek ikinci yarıya fırtına gibi giren lider Fenerbahçe, 3 sezondur eli boş döndüğü Karabük'ten de zaferle ayrılıp önlenemez yükselişini sürdürdü. Galibiyet serisini 7 maça çıkaran sarı-lacivertli takım, üst üste 4. deplasmanından da 3 puanla ayrılıp, Kadıköy'deki Trabzonspor derbisi öncesi iyice morallendi. 12 haftadır bileği bükülmeyen (10 galibiyet, 2 beraberlik) Fenerbahçe'nin ilk golünü 7. dakikada Diego'nun asistiyle Selçuk Şahin attı. Caner'in 40 metreden topla buluşturduğu Emenike, 58'de durumu 2-0 yaptı. Selçuk, 819 gün sonra ligde ağları sarstı; Emenike ise 10 haftalık suskunluğuna son verdi. Traore, 75'te durumu 2-1'e getirirken, daha fazlasına ise Volkan Demirel izin vermedi. Volkan, 90+4'te Furkan'ın yüzde yüzlük gol vuruşunu uçarak kurtardı. Kanarya; ilk golü attığı 12 maçı da kazandı.
 
Üst