• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hep Fenerbahçeliydim, sadece çocukken değil

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı yıldız futbolcusu Mesut Özil, Londra'ya veda videosunda, "Büyük Fenerbahçe taraftarı sizi seviyorum. Hep Fenerbahçeliydim, sadece çocukken değil" ifadelerini kullandı. Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta da, Mesut Özil'in takımdan ayrılmasını değerlendirdi.​



Mesut Özil’den veda mesajı: Hep Fenerbahçeliydim, sadece çocukken değil



Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı yıldız futbolcu Mesut Özil, Londra’ya veda videosunda açıklamalarda bulundu.

Her Türk’ün hayaller kurduğunu belirten Özil, şu ifadeleri kullandı:

“Ben Fenerbahçeliydim. Şansım olursa bu takımda oynamak istiyorum dedim her zaman… Kısmet oldu. O formayı giyeceğim için çok mutluyum. Schalke’den Bremen’e, daha sonra Real Madrid’e gittim. Arsenal’e geldiğimde taraftar takımını inanılmaz destekliyordu. Değişik ülkelerde, kültürlerde futbol oynadım. Hayatımda ilk defa taraftarın bana şarkı yaptığını gördüm ve çok mutlu oldum. Sahaya çıkarken bunu söylediklerinde inanılmaz bir duygu yaşadım. Çok teşekkür ediyorum. Benim için inanılmaz bir şey… Fenerbahçe’ye, evime dönmek için sabırsızlanıyorum. Çok hazırım ve mutluyum. Takım olarak inşallah güzel şeyler başaracağız. Çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir şey. O formayı giymek gurur verici benim için. Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük camiası olduğu belli… Böyle taraftarımızın olması gurur verici bir şey… Büyük Fenerbahçe taraftarı sizi seviyorum. Hep Fenerbahçeliydim, sadece çocukken değil.

ARTETA’DAN AÇIKLAMA​

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, Mesut Özil’in takımdan ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada “Arsenal Mesut Özil’in kalitesini özleyecek” dedi.

Arteta, açıklamasında “Mesut Türkiye’de ve sağlık kontrollerinin yapılması gerekiyor. Halledilmesi gereken bazı evrak işleri var. Ama fark etmez. Mesut’un kalitesini özleyeceğiz. Kulüpte büyük bir geçmişi olan çok özel bir oyuncuydu. Anlaşma gerçekleştiğinde bununla ilgili fikrimi de söyleyeceğim. Büyük oyuncuları takımdan uzak tutmak hiçbir zaman kolay bir karar değil… Fakat günün sonunda oyuncuları form durumuna göre değerlendirmeliyim. Adil olmak gerekirse birisi eğer daha iyi oynuyorsa, o oyuncunun profili ya da yaşının önemi kalmaz. Bence onlar (Rowe ve Saka) oynamayı hak ediyorlar” dedi.

Mesut Özil, Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yapmak için geldiği İstanbul’da, ayağının tozuyla yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Bir rüya benim için de gerçekleşiyor” demişti.
 
Üst